Instagram

Skandal ‘hrvatski avion’ dobio nastavak u Srbiji: Ovo je dotuklo naše susjede

Autor: GIŠ

Srpska nogometna reprezentacija nije ostvarila zapaženi rezultat na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, izabranici Dragana Stojkovića Piskija završili su kao zadnji u grupi s dva boda i tako ponovno razočarali nogometne entuzijaste iz istočnog susjedstva, koji su u njih polagali velike nade za barem prolazak skupine.

No ako ne po igri i rezultatima, Srbija je prvak ovog Eura po skandalima, koji su Piskija i društvo pratili dok još uopće nisu bili napustili Srbiju, a i na samom prvenstvu došlo je do svađe između izbornika i kapetana reprezentacije Dušana Tadića, koji nije igrao protiv Engleske, dok je golman Vanja Milinković-Savić navodno bio učesnik tuče u jednom kafiću u Munhenu.

Prava paljba po Srpskom nogometnom Savezu krenula je po povratku Orlova u Srbiju, kada su mediji iz istočnog susjedstva pustili priču kako je njihov ponos za Njemačku letio hrvatskim zrakoplovom, što je dovelo do otkaza u Savezu. Naravno to nije sve pa se sad saznalo i zašto su se reprezentativci Srbije u hrvatskom zrakoplovu fotografirali s Aleksandrom Vučićem u trenirkama, a razlog je stvarno pomalo bizaran.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)




Krive mjere

Fotografija Vučića s njegovim Orlovima u zrakoplovu pred polijetanje postala je sporna kada se uočilo kako su igrači u trenirkama i sportskoj opremi, a ne u odijelima, koja su im, nota bene, bila sašivena, ali ne po mjeri.

Naime, prema saznanjima Kurira, netko iz organizacije FSS je debelo podbacio. Odijela su plaćena, a tvrtka koja je sašila odijela napravila je svoj posao, kvaliteta isto nije bila upitna, ali mjere koje su uzete nogometašima za šivanje istih nisu odgovarale. Tako su reprezentativci Srbije dobili svaki svoje odijelo u njighovom kampu u Staroj Pazovi nekoliko dana prije puta, no kad su ih probali uslijedili su šok i nevjerica pa su na kraju svi morali putovati u trenirkama reprezentacije.




Eto naši istočni susjedi još uvijek pronalaze pogreške njihovog Saveza i cijele neuspješne kampanje Srbije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, no teško je za vjerovati kako su  podbačaj Orlova na terenu uzrokovala kriva odjela i hrvatski zrakplov.

Policijski inspektor koji je poslao Modrića kući je očajan: Prijete mu, a jedan ‘njegov’ ga baš razumije

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.