AP Photo/Ariel Schalit / Guliver Image

Ronaldo propustio skinuti Modrića, pa briznuo u plač, a Rade ga dočekao na volej zbog botoksa

Autor: K.I.

Dramatična je bila sinoćnja utakmica između Portugala i Slovenije u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva. Na kraju je slavio Portugal s 3:0 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca nakon što golova nije bilo u regularnih 90 minuta i produžecima.

A moglo je biti i potpuno drugačije. Slovenskom napadaču Benjaminu Šešku je portugalski vratar Diogo Costa sjajno skinuo zicer u 115. minuti, a samo deset minuta ranije Cristiano Ronaldo nije uspio zabiti jedanaesterac. Njegov udarac s bijele točke obranio je Jan Oblak, nakon čega je slavni Portugalac briznuo u plač.

Podsjećamo, Luka Modrić je golom Italiji postao najstariji strijelac u povijesti europskih prvenstava. Dosadašnji rekord držao je Ivica Vastić, Hrvat koji je igrao za austrijsku nogometnu reprezentaciju koji je 2008. godine zabio pogodak u dobi od 38 godina i 257 dana, dok je Modrić Talijanima zabio u dobi od 38 godina i 289 dana.

Propustio srušiti Modrića

Ronaldo je, dakle, imao priliku srušiti Modrićev rekord star svega sedam dana, ali je Oblak pročitao njegovu namjeru. Kasnije je Ronaldo zabio u raspucavanju jedanaesteraca, ali da bi srušio Modrićev rekord mora zabiti u regularnom dijelu ili produžecima. Kako je Portugal izborio četvrtfinale, imat će za to priliku.




A suze Cristiana Ronalda nakon promašenog jedanaesterca protiv Slovenije glasno su odjeknule u svjetskim medijima i izazvale brojne komentare. Oglasio se bivši veznjak Liverpoola i njemačke reprezentacije Dietmar Hamann koji je za irsku TV postaju RTE Ronaldove suze okarakterizirao kao “neugodne”.

“Igrač od 39 godina odigra 120 minuta, promaši jedanaesterac i moram reći da sam povjerovao da se pretvorio u momčadskog igrača jer danas treba momčad više nego prije. Povjerovao sam u tu glupost, ali mislim da je sada pokazao svoje pravo lice. Promaši jedanaesterac i počne plakati na travnjaku. Na sredini produžetka. Čovjek samo misli na sebe. Pa tu je momčad od 26 igrača, ima 20 članova osoblja i 40-ak tisuća navijača. Ne radi se samo o tebi. Navijao sam za Sloveniju jer sam njegovu reakciju smatrao neugodnom, mislim da nije bila na mjestu”, rekao je Hamann.

Screenshot: Youtube

Zanimljiv komentar Bogdanovića

A zbog promašenog jedanaesterca protiv Portugala Ronaldu su se narugali iz uglednog BBC-a. U snimci promašenog jedanaesterca koju su objavili na društvenim mrežama stavili su komentar “Misstiano Penaldo”, zbog čega su navukli bijes brojnih obožavatelja lika i djela slavnog Portugalca.




Jedan od onih koji je osudio ovakav potez BBC-a bio je bivši kapetan Chelseaja John Terry. “BBC, ovo je sramota”, napisao je Terry u svojoj objavi na društvenim mrežama.

A Ronaldo se našao na meti popularnog srpskog komentatora RTS-a Rade Bogdanovića. On ga je prozvao, ali ne zbog suza već zbog botoksa. “Ovaj Drkušić će nakon Eura ispasti igrač samo takav. Dobro ulazi u ove zračne duele. Nisam siguran smeta li Ronaldu možda botoks na jagodicama. Baš je izražen, nisam primijetio dosad da se botoksira”, ispalio je Bogdanović.

Bivši hrvatski nogometaš skupljao boce da preživi, pogledajte trenutak koji je mnoge rastužio

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.