Foto: GuliverImage/AP Photo/Martin Meissner

Reprezentacija Srbije kao stari bračni par, prvo se svađaju, a onda se mire

Autor: GIŠ

Srpska nogometna reprezentacija kao da ne može bez skandala na velikim natjecanjima pa je nakon navodnih ljubavnih afera, koje su potresale Orlove u Katru. na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, nakon poraza zaiskrilo između kapetana reprezentacije Dušana Tadića i izbornika Dragana Stojkovića Piksija.

Piksi Tadića nije stavio od početka susreta, kapetan je dobio nekih pola sata, a nakon poraza protiv Engleske, Dušan Tadić je osuo drvlje i kamenje po Stojkoviću. “Teško sam podnio odluku da ne igram od početka, smatram da sam najbolji igrač ovog tima, vođa, bez lažne skromnosti. Ipak, ako je izbornik odlučio da igram pola sata. Teško mi je bilo gledati jer je bilo dosta situacija koje su bile kao stvorene za mene.

Primio sam 10 lopti, mogao sam 100. Moramo poštovati odluke. Ne moramo se slagati, ali moramo ih poštovati”, rekao je Tadić, koji je nakon toga nije bio na jednom treningu, a njegove riječi Piksi je ovako komentirao: Uh, to nije dobro ako je to rekao, to je bila moja odluka iz taktičkih razloga, htio sam ga sa svježim nogama u drugih 45 minuta, radi se o taktici, ništa drugo, rekao je Stojković i probao smiriti tenzije.

Uputio ispriku




Ipak u utorak dolazi do smirivanja tenzija, izgleda kako je Dušan Tadić malo smirio živce i uputio je ispriku srpskom izborniku Stojkoviću i njegovim suigračima iz reprezentacije, a sve je potvrdio i Nogometni savez Srbije.

“U hotelu Maksimilian u Augsburgu, gdje boravi reprezentacija Srbije tijekom Europskog prvenstva u Njemačkoj, održan je sastanak stručnog stožera na čelu s izbornikom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije. Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapetan reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava poslije utakmice s Engleskom ispriča izborniku Stojkoviću i suigračima”, napisali su na svojoj stranici Srbi.

Srbiju u četvrtak 20. lipnja čeka okršaj protiv Slovenije, koja je igrala neriješeno protiv Danske 1:1, tako da izabranicima Dragana Piksija Stojkovića igra samo pobjeda, žele li ostati u kombinacijama za prolaz skupine, dok Kek i društvo mogu probati igrati i na neriješeno, jer ako Danska izgubi od Engleske, bili bi drugi u skupini.




Zbog njega je cijela nacija plakala: Bivši suigrač Vatrenog postao je heroj, a odrastao je u sirotištu

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.