AP Photo/Petr David Josek / Guliver Image

Rastužio je baš cijelu Hrvatsku i oženio bivšu svog suigrača koja je napravila pravu pomutnju

Autor: K.I.

Ime Mattije Zaccagnija urezalo se u sjećanje brojnih hrvatskih zaljubljenika. Hrvatska je u rukama držala prednost 1:0 koji joj je nosio plasman u osminu finala Europskog prvenstva u Njemačkoj, Vatrene su od nokaut faze dijelile tek sekunde, a onda je Zaccagni pogodio same rašlje gola Dominika Livakovića i bacio u očaj cijelu Hrvatsku.

A krilni igrač talijanskog Lazija koji je preko noći postao heroj Italije punio je medijske stupce i prije samog eura, ali prvenstveno zbog stvari nevezanih uz nogomet.

Njegova životna partnerica je Chiara Nasti, inače blogerica iz Napulja koju na Instagramu prati više od dva milijuna ljudi. A zanimljivo je kako je prethodni odabranik srca Chiare Nasti bio također nogometaš i to Nicolo Zaniolo, inače bivši igrač Rome, a aktualni član Galatasaraya koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Aston Villi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)




Prava pomutnja zbog Chiare

A Zaccagni i Nasti su 2023. godine zajednički dobili i dijete, a upravo taj sretni događaj navijači Rome su u međusobnim utakmicama protiv Lazija koristili kako bi provocirali. Naime, Zaccagniju su vikali kako je otac djeteta zapravo Zaniolo. Kako Nasti nije ostala sjediti skrštenih ruku i upustila se u online raspravu, samo je navijačima Rome dala dodatnog motiva za provokacije.

Osim što se bavi modom Nasti također ima angažmane i kao televizijska voditeljica, a okušala se i kao glumica. Talijanski mediji pišu kako par zajednički očekuje drugo dijete. Inače Nasti daje veliku podršku suprugu na Euru Njemačkoj na kojem, ako ste se pitali nema Zaniola u dresu talijanske reprezentacije. Od nastupa ga je udaljila ozljeda stopala.

A sam Zaniolo je u ljubavnoj vezi sa Sarom Scaperrottom, ženom s kojom ima sina Tomassa koji je rođen 2021. godine. Par se rastao netom uoči rođenja djeteta kada je Zaniolo započeo ljubavnu vezu s Nasti, ali kada ga je ova ostavila vratio se bivšoj djevojci koja mu je u međuvremenu sve oprostila.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Englezi istaknuli glavni problem Hrvatske, Španjolci emotivni zbog Modrića: ‘Luka to nije zaslužio’

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.