Screenshot: Youtube

Rade Bogdanović udario žestoko: ‘Imaš milijun i pol eura plaću, a Srbiju udaraju kao vreću’

Autor: K.I.

Nogometna reprezentacija Srbije oprostila se od Europskog prvenstva u Njemačkoj nakon skupine. S dva osvojena boda Srbija je završila na posljednjem mjestu skupine C iza Engleske, Danske i Slovenije koje su prošle dalje.

Očekivano se na udaru srpskih navijača i medija našao srpski izbornik Dragan Stojković ‘Piksi’, a nije ga u svojim komentarima štedio niti stručni komentator RTS-a Rade Bogdanović.

“Nije nikakva tragedija, ja sam ponosan za ove momke. Nismo bili vreća za udaranje. Grupa je bila izjednačena, ne vidim nikakvu tragediju. Trebamo bii ponosni”,poručio je, između ostaloga, Stojković nakon remija s Dancima i ispadanja s Eura.

Oštre kritike u TV prijenosu

“Lijepo se nahvalio izbornik kao svih ovih godina. Njegov najveći problem je što još igra nogomet, što je samoljubiv, tašt i nije objektivan. Zasmetala me njegova taština”, rekao je Bogdanović u televizijskom prijenosu, na što su ga voditelji u studiju pokušali donekle utišati.




Ali Bogdanović se nije dao. “Zasmetala me njegova taština. Pa nitko nije očekivao da netko nas udara kao vreću. Pa čovjek ima milijun i pol eura godišnju plaću. Pa izborniče mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću. Dali su ti plaću, dali su ti da se digneš iznad tima, da se digneš iznad Saveza, novinari te ne smiju ništa pitati i onda kažeš ovako nešto. Pa mislim…”, komentirao je Bogdanović.

Dok brojni navijači prozivaju Stojkovića i zazivaju njegov odlazak, činjenica je da je on neposredno uoči Eura u Njemačkoj potpisao novi ugovor s Nogometnim savezom Srbije koji ga veže do ljeta 2026. godine. Upitan hoće li ostati na klupi Srbije i nakon Eura Stojković je nakon remija s Dancima rekao: “Nemam nikakvu klauzulu u ugovoru i hoću li ostati izbornik nije na meni.”

Pogledajte kakvu je šansu Hrvatska propustila, ovako otvoren put za finale Eura više se neće ponoviti

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.