Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Poznati Bosanac poderao Vatrene: ‘Ma Hrvate prati sreća od Rusije, moralo se okrenuti’

Autor: GIŠ

Jedna od blagodati demokracije je što svatko ima pravo i može izraziti svoje mišljenje pa je baš tu tekovinu iskoristio sin jugoslavenske nogomete legende Ivice Osima Amar, koji se našao pozvanim komentirati ispadanje Vatrenih s Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Podsjetimo, iako je Hrvatska po svim statističkim parametrima bila među najboljim reprezentacijama grupne faze Europskog prvenstva, ispadanja su nas koštala dva gola u zadnjim sekundama utakmice protiv Albanije i Italije, a i visokoj pojedi Španjolske na otvaranju kumovala je nepreciznost naših napadača i neiskorišteni penal Petkovića.

No Amar Osim smatra kako Hrvatska nije baš reprezentacija na top nivou i kako su njeni rezultati zadnjih dvadesetak godina više plod sreće nego kvalitete pa ga tako ispadanje Vatrenih u grupnoj fazi Europskog prvenstva nije baš previše iznenadilo.

Napustila ih sreća

“Znači, normalno je kad Lukaku u Katru promaši tri zicera i Hrvatska zbog toga prođe, a sad se iščuđavamo jer su Talijani zabili krasan gol. Pa ni u Katru to nije izgledalo dobro. Grupu je Hrvatska prošla kako je prošla, Japan bolje da ne spominjem, protiv njih Hrvatska ni sekunde nije bila bolja”, mišljenja je Osim junior, koji očito ima problema i s broncom iz Katra:




“Brazil je promašio tko zna koliko šansi, a Petković je iz jednog udarca zabio. Po čemu je gol Perišića Japanu na centaršut Lovrena logičan, a pogodak Talijana je nešto nezamislivo. Ljudi, od 2018. Hrvatsku prati sreća i kad-tad se ta sreća morala okrenuti”, naglasio je Amar, koji je na kraju dodao:

“Da je Wales dobio Armeniju, Hrvatska ne ide direktno na Euro, nego u baraž. Patio si se s Walesom i Turskom, patio si se na Euru, i sad se čudiš kako si ispao. Pa nisu te kvalifikacije bile prije četiri godine, nego prije četiri mjeseca”, poentirao je Amar Osim.

Bila je svjetska senzacija iz Jugoslavije, a onda je ‘puknula’ pod pritiskom

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.