Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Potresna priča s Eura: ‘Silvija nam je pomogla da zabijemo Hrvatskoj u zadnjim sekundama’

Autor: GIŠ

Život i nogomet pišu svakodnevno lijepe i tužne priče, no ponekad se dogodi da radost i tuga spoje u jedno, kao što se to dogodilo poznatom talijanskom novinaru Sky Sporta Marcu Nosottiju, tijekom ovog Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Nosotti je krenuo pratiti talijansku nogometnu reprezentaciju početkom Eura, a kod kuće je ostala supruga Silvija koja je bila bolesna već dulje vrijeme, a tužne vijesti da je preminula novinar je dobio prije utakmice Italije i Španjolske u drugom kolu.

Marco se naravno u tom trenutku vratio u Italiju kako bi prisustvovao pogrebu svoje supruge, a tužnu vijest čuo je i izbornik Azzura Luciano Spaletti, koji je Nosottiju poručio: “Ja ću ići dalje sa Italijom, ti idi sa svojom ženom”, poručio mu je Spaletti.

Gol za nju

Nakon sahrane supruge Nosotti se vratio u Njemačku i pratio je susret protiv Hrvatske i kasni gol Italije za izjednačenje i prolazak u osminu finala, a poslije utakmice novinaru se obratio Spaletti.




“Jesi li vidio? Silvija nam je pomogla da postignemo gol protiv Hrvatske za prolazak dalje”, rekao je Luciano Marcu, a ganuti novinar je o tom jedinstvenom trenutku rekao: “U tom trenutku više nismo bili novinar i trener, bili smo dva čovjeka.”

Prolazak u osminu finala i potez Luciana Spalettija, koji je poznat po svojim oštrim metodama sigurno će barem malo ublažiti tugu Nosottija za preminulom suprugom, a tko zna možda će Slivija pomoći Italiji u i nastavku natjecanja na Euru.

Gnjusan i sraman potez ovog Srbina prema Hrvatima: U Hrvatskoj se tako ne ponašamo

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.