Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Pokrao je Hrvatsku, a sad je omraženi sudac dobio što zaslužuje: Stigla velika ‘osveta’ za pljačku

Autor: GIŠ

Koliko god su neki analitičari pokušali opravdati tendenciozno suđenje nizozemskog suca Dannyja Makkeliea u utakmici Italije protiv Hrvatske to im je zaista teško polazilo za rukom, a da su kritičari našeg ‘krvnika’ imali pravo, pokazao je i zadnji potez UEFA-e.

Naime, Danny Makkelie potjeran je s Eura u Njemačkoj, a vijest o tome objavila je to UEFA nakon grupne faze Eura, a nizozemski mediji već javljaju kako se ovaj policijski inspektor vratio u njegov Rotterdam, no svoju je zadaću obavio.

Mala je to satisfakcija nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva u Njemačkoj, no ipak ovim potezom i UEFA je pokazala kako je vidjela nepravdu koju je Nizozemac nanio Vatrenima na utakmici protiv Italije.




Perfidno suđenje

Makkelie nije otvoreno sudio za Nizozemce, već je imao samo drugačiji kriteriji prekršaja na utakmici, Hrvatskoj dao čak šest žutih kartona, a utakmicu je produžio čak osam minuta u drugom poluvremenu.

Nažalost Hrvatska je primljenim pogotkom u 98. minuti utakmice ostala bez plasmana u osminu finala, a na ovom Euru Makkekie je vodio još utakmicu 2. kola Skupine A u kojoj je Njemačka dobila Mađarsku s 2:0.




Dalić za Brozovića ima zamjenu ‘pred nosom’, izbornik mora ovo napraviti

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.