Guliver Image

Piksi otkrio dramu u svlačionici Srbije: ‘Zamislite koliko je bilo teško’

Autor: GIŠ

Utakmice između reprezentacija proizašlih iz raspale nam države uvijek donose posebnu draž, a reprezentaciju Slovenije jučer je dijelilo nekoliko sekundi od pobjede na Srbijom, a onda se ukazao Jović, koji je glavom iz gužve nakon kornera izjednačio u zadnjim trenutcima susreta za konačnih 1:1.

Srbiju je tako pomilovala sreća, baš kako nas nije protiv Albanije, jer d su izgubili protiv Kekove družbe, ispali bi s Eura, a onda ne bi bilo kraja kritikama na račun Dragana Stojkovića Piksija i igrača Srbije, koji su bili uvjereni kako su ipak bili veliki favoriti protiv Slovenije.

“Nemate momčad koju možete podcijeniti, ako vidite našu skupinu, sve je gol plus ili minus. Igraj žestoko. Ono što mi se sviđa kod nas je što smo konkurentni i vjerujemo do kraja da možemo ostvariti pozitivan rezultat”, rekao je nakon remija Stojković pa otkrio dramu iz svlačionice tijekom poluvremena utakmice.




Neki kolabirali

“Imali smo 56 posto posjeda lopte, uputili smo 15 udaraca prema golu. Napravili 540 dodavanja, točno 200 više od Slovenije, što govori o dominaciji, od čega 480 točnih dodavanja. Znate koliko smo centaršuta napravili, 33. To govori u prilog tome da želimo igrati ofenzivno, bilo bi zabrinjavajuće i veliki upitnik da smo momčad koja ne puca na gol”, rekao je piksi pa otkrio što se događalo s nekim igračima Orlova tijekom poluvremena:

“Ove brojke govore da možemo biti ponosni na dečke, voljni moment je na visokoj razini i nije lako igrati. Još kad su dva-tri naša igrača kolabirala po vrućini od 15 sati, zamislite koliko je bilo teško igrati. Gol je rezultat naše individualne pogreške, gledate li parametre, ne treba biti nezadovoljan, sami krojimo svoju sudbinu. Nekoga morate pobijediti. Na tom segmentu radimo”, zaključio je Stojković.




Srbija u zadnjem kolu skupine igra protiv Danske, koja je upisala pobjedu protiv Slovenije i remi protiv Engleske, a zanimljivo je kako ako Srbija pobjedi Dansku, a Slovenija Englesku, sve četiri reprezentacije imat će četiri boda pa bi bilo zanimljivo vidjeti koje bi prošle u sljedeći krug natjecanja.

Srbi zakuhali stvar Hrvatskoj: Španjolci pišu o teškoj kazni, evo što o svemu kažu iz HNS-a

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.