Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Pogledajte gol koji je bacio u očaj Hrvatsku, jedan igrač je u potpunosti zakazao

Autor: GIŠ

Igrale su se zadnje sekunde osme minute nadoknade suca Makkeliea, kada je Italija potegnula zadnji napada prema golu Hrvatske, Riccardo Calafiori nekako je uspio dodati loptu samom Mattiji Zaccagni na vrhu lijeve strane šesnaesterca Livakovića, koji je zabio za 1:1.

Gol je bio stvarno lijep, tako su zabijali Oršić i Ivanušec, ali ostat će vječno pitanje što je Talijan radio sam na 16 metara od našeg gola, dok Josip Juranović iza njega čuva prostor, ili što već.

Livaković je ponovno pokušao spasiti, ali je udarac bio previše precizan i previše snažan i Zaccagni će zauvijek ostati upisan kao nogometaš koji je uspio plasirati Italiju u osminu finala na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Gol pogledajte OVDJE.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Postoji nada

Ipak još uvijek postoji nada da se Hrvatska, kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije plasira u osminu finala Europskog prvenstva, no za to bi nam se trebalo poklopiti dosta rezultata iz drugih skupina, ali i to je moguće.

Italija je tako uz Španjolsku, koja je pobijedila Albaniju prošla u osminu finala iz naše grupe, dok Dalić i Vatreni će sad sljedeća dva dana čekati rezultate zadnjih utakmica prvenstva i nadati se kako ćemo i mi imati malo sreće na ovom prvenstvu.

Hrvatska još može u osminu finala na Euru, evo što se mora poklopiti Vatrenima




 




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.