AP Photo/Antonio Calanni / Guliver Image

Oduševio je nogometni svijet maestralnim škaricama, pa sve zgrozio prostačkom gestom

Autor: K.I.

Nogometna reprezentacija Engleske na jedvite se jade plasirala u četvrtfinale Europskog nogometnog prvenstva savladavši Slovačku 2:1 nakon produžetaka. Ivan Schranz je u 25. minuti doveo Slovačku u vodstvo, a potpuni autsajderi vodili su sve do pete minute sudačke nadoknade kada je Jude Bellingham zabio za 1:1 i produžetke. Taj gol možete pogledati OVDJE.

Harry Kane je u prvoj minuti tih dodatnih pola sata zabio za potpuni preokret i plasman Engleske među osam najboljih momčadi Starog kontinenta gdje će igrati protiv Švicarske koja je u subotu pobijedila Italiju s 2:0.

Sekunde su dijelile Slovačku od najveće pobjede u povijesti i prolaska u četvrtfinale Eura, ali u petoj minuti nadoknade ukazao se Bellingham i “škaricama” poravnao na 1-1 te odveo dvoboj u dodatnih pola sata.

Ne služi mu na čast

Nemajući više što izgubiti svi Englezi su stigli pred slovačka vrata na izvođenje auta, Guehi je glavom prebacio loptu s prve vratnice u srce kaznenog prostora gdje je najveći talent engleskog nogometa uspio zahvatiti loptu i akrobtskim udarcem svladati Dubravku. Nakon toga uslijedio je potez koji mladom nogometašu Reala nikako ne služi na čast.




Prvo je Bellingham veličao sam sebe ponavljajući ‘a tko će drugi?’, da bi potom prostački gestikulirao prema klupi Slovačke primivši se za međunožje. Dakako, taj detalj koji možete pogledati OVDJE nije promaknuo kamerama.

Bellingham je sjajan nogometaš, jedan od najboljih i njegovo vrijeme tek dolazi, ali ovakva prostačka gestilukacija svakako mu nije trebala. A i izjavu ‘tko će drugi?’ mnogi će shvatiti kao tipičnu englesku aroganciju zbog koje mnogima nisu među omiljenim reprezentacijama svijeta.

Luka Modrić od danas više nije član Reala, sada slijedi najiščekivaniji potez




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.