Screenshot: X

Novinar talijanskog izbornika ostavio u čudu, Spallettijeva reakcija apsolutni je hit

Autor: K.I.

Talijanska nogometna reprezentacija zaustavljena je na Europskom nogometnom prvenstvu u osmini finala. Bolja od nje bila je Švicarska s 2:0, što znači da je aktualni europski prvak ispao iz natjecanja.

Ispadanje u osmini finala neće posla koštati talijanskog izbornika Luciana Spallettija.Potvrdio je to predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Gabriele Gravina.

“Žao nam je zbog rezultata, ali u sportu ima i poraza. Ostaje razočarenje što nismo mogli pokazati ono što smo željeli svima koji su nas pratili. Svi smo odgovorni, ali moramo nastaviti. Vjerujemo u projekt sa Spallettijem”, rekao je Gravina, kako prenosi Gazzetta dello Sport.




Tražio ime novinara

A zanimljiva situacija dogodila se na Spallettijevoj press konferenciji netom nakon poraza od Švicaraca. Naime, jedan novinar razbjesnio je talijanskog izbornika upitavši ga je li imao osjećaj u utakmici protiv Švicarske kao da se Fiat Panda utrkuje s Ferrarijem? Dakako, aluzija je bila da je Švicarska bila Ferrari, a Italija Fiat Panda.

“Moramo prihvatiti sve, čak i loše šale kao što je vaša. Čujem da ste jako ironična i izuzetno kvalitetna osoba. Ali u pravu ste, bili su bolji od nas i zasluženo su pobijedili. Pokušat ćemo biti bolji sljedećeg puta”, rekao je Spalletti, kiselo se nasmijao i podigao palce u zrak prema novinaru očito nezadovoljan pitanjem koje ga je dočekalo.

Navodno je 65-godišnji stručnjak tražio ime novinara koji ga je pitao to pitanje i za koga radi, a neki nagađaju zato da bi mu se ubuduće zabranio pristup Spallettijevim presicama. Spalletti je na poziciji talijanskog izbornika od prošlog ljeta, kada je zamijenio Roberta Mancinija, koji je s Italijom osvojio naslov na prošlom EURU. Nakon ispadanja od Švicarske istaknuo je kako želi pomladiti reprezentaciju, te da momčadi treba nova energija.




Luka Modrić od danas više nije član Reala, sada slijedi najiščekivaniji potez

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.