Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Novi problem za Dalića: Iskusni vatreni zbog ozljede napustio trening

Autor: Ivan Lukač

Zlatko Dalić na današnjem je treningu na raspolaganju imao 24 igrača. Već ranije je otpao Vlašić, a novi problem pojavio se kada je danas trening preskočio iskusni Domagoj Vida.

Osjetio je bol u gležnju, teren je napustio bos s ledom na gležnju, zbog toga je propustio i današnji trening. Dalić je zadnja dva dosta pričao s Vidom te se može očekivati da bi stoper AEK-a mogao krenuti u prvih 11.

Joško Gvardiol opet bi se trebao naći na lijevom beku, Josip Stanišić je sad za korak bliže poziciji na desnom boku od Josipa Juranovića. Vida bi partner na stoperu trebao biti Josip Šutalo.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)




Sučić u prvih 11?

Nadalje, dojam je kako hrvatski izbornik još ne zna kompletan sastav za Italiju, i dalje je neizvjesno hoće li iz prve momčadi ispasti Marcelo Brozović (ući Luka Sučić ili spustiti Lovro Majer).

Očito je kako će Dalić napraviti barem jednu (ili dvije) promjene u odnosu na Albaniju, u vrhu napada bi se umjesto Brune Petkovića trebao naći Ante Budimir, dok se za krilnu poziciju “bore” Lovro Majer i Mario Pašalić.




Susret je na rasporedu u 21 sat u ponedjeljak i sigurno će Dalić sa svojim stožerom još dosta razmisliti i naći pravi recept za utakmicu godine i na kraju proći skupinu.

Pašalić i Juranović uoči utakmice odluke: ‘Ne zamaramo se time, možda je nešto u malom mozgu’

Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.