Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Luka Modrić se iznenada oglasio na Instagramu: U pet minuta skupio 300 komentara

Autor: K.I.

Hrvatska nogometna reprezentacija u teškom je položaju nakon dva odigrana kola u skupini B Europskog nogometnog prvenstva. Vatreni se nalaze na začelju skupine iza Španjolske, Italije i Albanije i šanse za plasman u osminu finala sve su im manje.

Nakon teškog poraza od Španjolske (0:3) na otvaranju kontinentalne smotre u Berlinu Vatreni su remizirali protiv Albanije (2:2), pa im tako za plasman u osminu finala igra tek pobjeda nad Talijanima u posljednjem kolu.

Protiv Albanije je Hrvatska odigrala užasno prvo poluvrijeme, probudila se i potpuno preokrenula u drugom poluvremenu, da bi primila izjednačujući gol duboko u sudačkoj nadoknadi, u posljednjim minutama susreta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)




Jasna Modrićeva poruka

Na meti kritika nakon utakmice protiv Albanije našli su se brojni hrvatski nogometaši, a među njima su između ostalih bili Marcelo Brozović i kapetan Luka Modrić. Kapetan Vatrenih se dan nakon utakmice oglasio na Instagramu.

“Najbolje stvari nikad ne dolaze lagano! Iznad svih, Hrvatska!”, napisao je Modrić u poruci, a njegova je objava skupila preko 300 komentara u svega pet minuta.

“Najbolji si bez obzira što se dogodilo…ajmo Maestro…najbolji veznjak u povijesti nogometa…princ Real Madrida..Odustajanje nije opcija, uvijek imam vjere u tebe i Hrvatsku…Ti si kralj Hrvatske, nema veze čak i ako ne prođete dalje…čarobni Modrić…uvijek ponosno na tebe…ajmo kapetane”, samo su neke od reakcija na Modrićevu objavu.




Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Deveto veliko natjecanje

Modriću je Njemačka peti EURO, te deveti veliki turnir. Prvo europsko prvenstvo je odigrao 2008. u Austriji i Švicarskoj, a potom su uslijedili nastupi u Poljskoj i Ukrajini (2012), Francuskoj (2016), paneuropskom (2020), te u Njemačkoj. Do sada je sakupio 15 nastupa i postigao tri gola. Na svjetskim prvenstvima je sudjelovao četiri puta (2006., 2014., 2018. i 2022.).

Dalić povukao novi potez prije Talijana, promjena plana iza šoka protiv Albanije

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.