Screenshot

Joško Jeličić ponovno briljirao, okomio se samo na jednog: ‘Pa osjetiš kad je nešto tendenciozno’

Autor: GIŠ

Osam minuta. Ta kratka rečenica, koja označava vremenski period s kojim je sudac Makkelie počastio Talijane u utakmici protiv Hrvatske, bio je dovoljan da u zadnjoj, 98. minuti sudačke nadoknade, Mattia Zaccagni zabije za 1:1 i ostavi Vatrene u teoretskoj mogućnosti da prođe u osminu finala Eura.

Svi oni koji su gledali utakmicu nekako su vidjeli kako glavni sudac navlači za Talijane, kontakte je njima sudio, nama ne, penal je jednostavno morao suditi, ali tih osam minuta nije mogao zaista pronaći nigdje, ali ipak je.

Tih osam minuta spominjali su u u studio HRT-a, u kojem se Joško Jeličić nakon utakmice, oštro okomio na glavnog suca utakmice, za kojeg je nedvosmisleno rekao, ‘kako je ovaj put cilj opravdao sredstvo’.

Screenshot/YouTube

Nedvosmisleno

“Moram podvući suca Machiavellija. Ovaj put je cilj opravdao sredstvo. Navlačio je tendenciozno za Talijane. Kazneni udarac je sudio jer nije imao drugog izbora. I na kraju produži utakmicu osam minuta. Igrao sam nogomet, igrao ga je i Tomo i ti osjetiš kad je nešto tendenciozno.

Ovo kako je on danas sudio utakmicu… on je imao kriterij koji je bio na strani Talijana. Pokazali smo da imamo širinu. Najviše mi je žao našeg kapetana, koji je najvjerojatnije završio reprezentativnu karijeru”, rekao je Jeličić pa zamolio da više ne komentira, jer će mu izjave ponovno biti na svim portalima.

Sudac ili ne, Hrvatska nije imala niti mrvicu sreće na ovom Europskom prvenstvu, ali ipak postoji još teoretska mogućnost da i s dva boda prođemo u osminu finala, kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije, no za to nam treba jedno pravo malo čudo, no i čuda se događaju.




Ozbiljna momčad si ovo ne smije dozvoliti, teško je prihvatiti ovaj potez na kraju




 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.