Screenshot

Jeličić opet oštar na jeziku, dotaknuo i Modrića: ‘Zna se kad se najviše djece rađa’

Autor: K.I.

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić podigao je veliku prašinu netom uoči otvaranja Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. Njegovi su se komentari našli na žestokom udaru kritika.

“Mi nemamo brzinu, dubinu ni izolacijske igrače. Nemamo, genetika nam je takva, nismo bili kolonijalna sila. Tko je brz u Španjolskoj? Lamine Yamal i Nico Williams. U Francuskoj neću ni spominjati, a Jeremy Doku u Belgiji. “Hoćemo slati djecu u Afriku umjesto u Irsku? S obzirom na podatke Hrvatske udruge poslodavaca, projekcija je da će za dvije godine kod nas biti 400 tisuća Nepalaca, ovih, onih… Ne da nećemo dobiti na brzini, nego ćemo izgubiti na skok-igri”, rekao je Jeličić, dugogodišnji stručni komentator HRT-a.

U najavi utakmice se dotaknuo i Srbije. “Pa što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutarnjih problema, meni je drago da su oni na natjecanju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako… Njihov je problem što izbornik ništa ne donosi toj ekipi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, ne u smislu tko je veća zvijezda.”

Screenshot/YouTube

Otvoreno o Modriću i kritičarima

Poznat je Jeličić po svojim izravnim i otvorenim komentarima i činjenice da pritom nema dlake na jeziku. Komentirao je Jeličić i okršaj Hrvatske i Španjolske u Berlinu. Nakon što je u emisiji uoči utakmice nahvalio na sva usta kapetana Vatrenih Luku Modrića, nakon susreta rekao je da ga nikad nije gledao u ovakvom izdanju. “Otkad gledam utakmice hrvatske reprezentacije, ovo je sigurno bila njegova najlošija izvedba. Bio je potpuno bez energije. I on je toga svjestan”, rekao je Jeličić.

A nakon kontroverznim izjavama o Nepalcima, kolonijalnim silama i Srbima, dao je i svoja predviđanja o razvoju događaja nakon poraza Hrvatske na internetskim bespućima.

“Sad će opet neki naoštriti tipkovnice nakon ovakvog poraza. Ali postoje demografski podaci koji se mogu lako provjeriti. Najviše beba rodilo se devet mjeseci nakon Svjetskog prvenstva. A oni što oštre tipkovnice će teško…”

Velik šamar, a legenda upozorava: ‘Ma djelovali smo tu amaterski, a na ovo odgovor nećemo dobiti’




 




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.