Guliver Image

Isplivao novi veliki skandal u srpskoj reprezentaciji: ‘Umjesto karantene, ti ovdje piješ’

Autor: K.I.

Srpska nogometna reprezentacija završila je svoj nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj već u skupini. Završili su iza Engleza, Danaca i Slovenaca u skupini C osvojivši dva boda.

Nakon povratka u domovinu malo po malo na površinu isplivaju neki detalji koji su dosad bili nepoznati iz perioda dok su boravili u Njemačkoj. Srpski Telegraf sad otkriva kako je srpski vratar Vanja Milinković-Savić bio glavni protagonist incidenta koji se dogodio u jednom kafiću u Münchenu gdje se potukao s navijačem.

Golman ‘Orlova’ je tijekom slobodnog dana koji im je dao izbornik Dragan Stojković otišao u München gde je izazvao veliki incident. Sve se odigralo neposredno uoči utakmice odluke protiv Danske.

Screenshot: Arena Sport

Oglasio se i vlasnik lokala

Navodi se kako je Milinković Savić izašao u jedan lokal u koji inače izlaze Srbi koji žive u Münchenu i u kojem često nastupaju srpski glazbenici. “Šta ćeš ti ovdje? Trebaš biti u karanteni, a ti piješ!”, navodno je rekao navijač srpskom vrataru kojem se to nije svidjelo.

Opsovao je navijača, krenuo prema njemu, a onda ga i udario, navodi Telegraf. Ubrzo je reagiralo osiguranje, a u sve se na kraju umiješao i vlasnik lokala. “Vanja je došao u našu kafanu, ali ga osiguranje na ulazu nije prepoznalo i nisu ga htjeli pustiti unutra jer je bio i hlačicama reprezentacije što je njega naljutilo i došlo je do razmirica. Ja sam se brzo umiješao, uhvatio ga za ruku i rekao mu da ide sa mnom, ali je odbio. Sve se dogodilo u dvorištu lokala. Što su mu dobacivali i što su međusobno govorili, to nisam čuo”, ispričao je vlasnik lokala za Telegraf.

“Ne postoje fijasko i debakl. Debakl je kad te neko dobije 7:0 i kad pijančuješ po Augsburgu i Münchenu i kad se tučeš na treningu. To su stvari gdje trebamo biti kritizirani, a toga nije bilo”, naglasio je srpski izbornik Dragan Stojković po dolasku na beogradski aerodrom. Sada se čini da je incidenata itekako bilo, ali su dosad bili vješto skriveni od očiju javnosti.

Tvrdio je da je Dalmacija srpska, pokojna baka mu je rekla da se srami, a sad ljetuje na hrvatskom otoku







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.