Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Gvardiol pokazao fotografiju s Modrićem, neki se obrušili nakon njegove poruke

Autor: I.K.

Prošlo je tjedan dana od posljednje hrvatske utakmice na Euru u Njemačkoj, ostaje u pamćenju ispuštena pobjeda protiv Talijana golom Mattije Zacagnija za 1:1 na kraju duge sudačke nadoknade koju je odredio nizozemski sudac Danny Makkelie, a nakon završetka puta na velikom turniru, za hrvatske reprezentativce uslijedio je odmor koji neće biti previše dug.

Sa svojeg odmora prije nego se vrati u redove Manchester Cityja uoči nove sezone, svoju poruku imao je Joško Gvardiol, koji se oglasio slikom i riječima na Instagramu. Pokazao je fotografiju na kojoj je sam, spuštene glave u razočaranju, ali i još jednu u slavljeničkom raspoloženju s Lukom Modrićem. Imao je i posebne riječi za hrvatske navijače.

“Hvala vam što ste uvijek uz nas i što nam pružate nevjerojatnu potporu. Još uvijek je teško, ali to je nogomet. Vratit ćemo se još jači i svi zajedno ponosno braniti boje domovine”, napisao je Gvardiol u svojoj poruci na hrvatskom, nedugo nakon završetka puta na Euru na kojem je veliki broj hrvatskih navijača i navijačica pratio Vatrene u Njemačkoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joško Gvardiol (@josko_gvardiol)




Komentari krenuli

Nakon Gvardiolove objave, krenuli su komentari, a među njima, ima i negativnih. Neki su se obrušili na 22-godišnjeg obrambenog aduta Vatrenih. “Vučeš se po terenu ko vrića krumpira”, “hahahah baš je teško da si morao zapjevati. Bio si rupa na ovom prvenstvu”, “vidim po videima kako ti je teško”, bile su neke od reakcija koje napadaju Gvardiola, ali bilo je i onih drugih, pozitivnih.

“Glavu gore”, “tako je, Joškane”, “uvijek ćemo biti uz vas”, “Joško je ponos Hrvatske, hvala vam što ste se borili do kraja, nastavit ćemo vas podržavati!” bile su neke od reakcija u drugačijem smjeru, onom koji se nije usmjerio na trenutke opuštanja u kojima je Gvardiol bio nakon završetka hrvatskog puta na Euru.

Jedan komentar dao je pogled prema hrvatskoj budućnosti na terenu, a dotaknuo se i sretnog izvlačenja Engleza jučer u osmini finala u prolasku protiv Slovaka. Podsjetimo, Engleze je za ulazak u produžetak spasio gol Judea Bellinghama za 1:1 duboko u sudačkoj nadoknadi, nakon što je istekla 90. minuta.




Talijan objavio ponoćnu novost o Rakitiću, u Splitu su već na nogama

‘Nadam se da će drugi put malo mlađi dobiti šansu’

“Naravno… Nadam se da će drugi put i malo mlađi kao Marco Pašalić dobiti šansu, da pokažu što mogu… Vrime je! Gledam Englesku i ne mogu vjerovati da su u zadnjoj sekundi dali gol…”, pisalo je u toj reakciji dok je hrvatski oproštaj od Eura još svježe u mislima.

Za Gvardiola, novi izazovi u dresu reprezentacije dolaze na red u rujnu kada počinje novo izdanje europske Lige nacija, a dogodine, u fokusu će biti kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo kojem su 2026. domaćini SAD, Meksiko i Kanada. Hoće li u reprezentaciji i dalje biti Luka Modrić, na to pitanje još nema odgovora.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.