Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Gospodski potez Vatrenog koji još čeka prve minute: Pogledajte što je napravio nakon utakmice

Autor: I.L.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je i drugu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Nakon poraza od Španjolske, upisali smo i remi – 2:2 s Albanijom.

Albanci su poveli pogotkom Qazima Lacija u 11. minuti nakon ubačaja Jasira Asanija, a izjednačio je Andrej Kramarić u 74. minuti na dodavanje Ante Budimira.

Samo dvije minute kasnije nakon akcije Budimira i Luke Sučića albanski branič Klaus Gjasula je postigao autogol. U 95. minuti Gjasula postiže gol za izjednjačenje.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Oduševio navijače

Stadion u Hamburgu je bio rasprodan, Hrvati su dominirali na tribinama, a nakon dvoboja navijače je iznenadio Marco Pašalić. Krilni igrač Rijeke i dalje čeka svoje prve minute, ali ovim potezom oduševio je navijače.

Novopečeni vatreni je nakon utakmice prišao navijačima, podijelio im autograme i par fotografija te ih oduševio. Zaslužio je pljesak cijele tribine za ovaj gospodski potez.

Podsjećamo da na ovom Euru u osminu finala idu i četiri od šest najboljih trećeplasiranih reprezentacija. Kod rangiranja trećeplasiranih prvo se gleda broj osvojenih bodova, a onda i gol-razlika.

Albanci izazvali kaos nakon utakmice, upali na teren među Vatrene







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.