Foto:Instagramscreenshot

Golom zavio Hrvate u crno, a u Italiji ga navijači ismijavaju zbog ljubavnog trokuta

Autor: GIŠ

Italija se još uvijek ne može pohvaliti pobjedom na Hrvatskom, ali su Azzuri gol Mattie Zaccagnija u 98. minuti susreta proslavili kao da su nam zabili za pobjedu u finalu Europskog prvenstva, ali njima je to bilo dovoljno da budu drugi u grupi i mirno čekaju ogled protiv Švicarske.

Italija nije očarala, dapače opet su Hrvati bili bolji takmac većinu susreta, ali što nam vrijedi kada je malo znani Zaccagnia iz Tudorovog Lazia, iskoristio pad koncentracije u obrani Vatrenih pred sam zadnji sučev zvižduk i tako im donio veliko slavlje.

Dolazak Mattie Zaccagnia među reprezentativce za Njemačku bio je kocka Luciana Spalettija, jer je igrač Lazia bio jedno vrijeme u ljubavnom trokutu, koji su sačinjavali on, njegova sadašnja supruga Nasti te igrač Rome i suigrač iz reprezentacije Nicolo Zaniolo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chiara Nasti (@nastilove)




Na udaru tribina

Nasti je bivša cura Zaniola s kojim je prekinula u travnju 2021. godine te je prohodala sa Zaccagnijem, piše Daily Mail i podsjeća kako se spekuliralo da je u jednom trenutku Nasti hodala s obojicom, no glasine nisu nikad bile potvrđene.

Navijači Rome, ljutog protivnika Lazia, na udar su uzeli Zaccagnija u svibnju 2022. godine kada su osvojili Konferencijsku ligu, kada su s tribina vikali ‘Zaccagnijev sin je Zaniolov’, jer je Nasti baš u to vrijeme bila trudna, a stvari su se poklopile s otkrivanjem ljubavnog trokuta.




No nakon što je Mattia Zaccagni zabio protiv Hrvatske navijači Rome počeli su se ispričavati novom heroju Italije ispod njegovog Instagram profila pišući, ‘Sin je tvoj, nije Zaniolov, oprosti’. Lako se sad Talijanima šaliti kada su uspjeli na jedvite jade doći do remija protiv Hrvatske, ali mi ćemo i dalje gajiti nadu u prolaz, makar još samo jedan dan.

Zaboravite na Talijane i Nizozemca, nitko nije nanio toliko boli Hrvatima kao ovi ljudi

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.