Foto: Ante Cizmic / CROPIX/Ilustracija

Evo što Srbi kažu o tome navijaju li i za Hrvatsku na Euru

Autor: GIŠ

Nekada smo svi navijali zajedno, ili smo barem tako mislili kada smo bili u zajedničkoj državi Jugoslaviji, no raspadom jugo tvorevine svatko je počeo navijati za svoju državu, ali neki još imaju posebno mjesto za reprezentacije proizašle iz bivše države.

Tako su sa srpskog portala Modo odučili priupitati Srbe navijaju li oni za neku drugu reprezentaciju osim Srbije na ovom Europskom prvenstvu, a izbor im nije bio baš prevelik, jer su tu još Hrvati i Slovenci.

Ako rezimiramo dosadašnje utakmice, najuspješnija reprezentacija s područja bivše države na Euru je Slovenija, koja je otela bod Danskoj, dok je Hrvatska izgubila od Španjolske na otvaranju u Berlinu, a Srbi su izgubili od Engleske.

Oprečna mišljenja




Vratimo se mi navijačima Srbije, koje su kolege iz Srbije u Njemačkoj priupitali navijaju li još za Hrvate ili Slovence na ovom Euru, a kakve su odgovore dobili pogledajte OVDJE.

“Hrvati? Trebaju izgubiti, ne navijamo za njih, samo za nas, ni slučajno ni za Slovence”, rekli su navijači iz Novog Sada, dok su sličnog stava bili i Srbi koji su došli iz Amerike: “Hrvati? Nikako ih ne gledamo, što će mi oni? Navijam da ne prođu”, lijepo su nam poželjeli neki od Srba, ali ima i drugačijih mišljenja.

Tako je jedan navijač iz Banjaluke rekao: “Naravno, sve najbolje svima, samo pozitivno… A Slovenci? Uh, malo slabije, njima želimo sreću u trećoj utakmici, a ne u drugoj”, dok jedna navijačica Srbije dodala: “Želim im dobar plasman, nadam se da ćemo svi dobar plasman imati. Naravno, navijam za naše komšije, želim im bolji rezultat.”




Evo što Hrvatskoj treba za prolazak: Šanse su na strani Vatrenih, ali jedno je praktički prekriženo

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.