AP Photo/Alastair Grant/Guliver Image/Trippier u utakmici protiv Hrvatske

Drama usred Eura, supruga ostavila reprezentativca: Izvela je potez koji će zapamtiti

Autor: GIŠ

Svi oni koji su prošli kroz teško razdoblje krize u braku znaju kako je teško ostati fokusiran na svakodnevne obaveze, a kada si reprezentativac države koja se natječe na Euru, još je teže prolaziti kroz takvu osobnu krizu, kroz koju sad vjerojatno prolazi igrač Engleske Kieran Trippier.

Naime kako pišu mediji s Otoka, brak engleskog nogometnog reprezentativca našao se u velikoj krizi, nakon što je njegova supruga Charlotte objavila zagonetnu poruku na Instagramu i prestala ga pratiti na toj društvenoj mreži uoči utakmice Engleske protiv Slovenije na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj.

“Prije ili kasnije preboliš sr*** za koja si se zakleo da ih nikada nećeš preboljeti i to je najbolji osjećaj na svijetu”, napisala je Charlotte Instagramu, i dodala: “Sunce sija, sretan ponedjeljak, anđeli moji.” Nakon toga je objavila fotografiju gdje sjedi u automobilu i sluša glazbu dok čeka djecu da ih pokupi iz škole.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charl Trippier (@charlottehtrippier)




Početak kraja

Misteriozna poruka navela je njene pratitelje da pomisle kako je brak pred razvodom, a kako piše Daily Mail u braku između Charlotte i Kierana već je neko vrijeme u krizi, a par je u braku od 2016. godine i imaju tri sina. Tako je Charlotte, za razliku od ostalih engleskih wagsica, odlučila ostati kod kuće i ne ići u Njemačku na prvenstvo.

“Već se neko vrijeme zna da među njima nije dobro. Imali su brojne probleme i pokušavali su ih riješiti, ali pokazalo se da je to prilično velik izazov. Charlotte je ostala u Engleskoj s njihovom djecom tijekom Eura, za razliku od ostalih wagsica koje su letjele u Njemačku na utakmice Engleske. Bit će zanimljivo vidjeti što će biti s njima nakon završetka Eura”, otkrio je izvor za Daily Mail.




Problemi za par počeli su još kad su se preselili u Madrid, kada je Charlotte pričala kako se osjeća usamljeno, a stvar je pogoršala i tajanstvena plavuša po kojoj je Keiran plazio tijekom proslave plasmana Newcastlea u Ligu prvaka u nekom karaoke baru, dok je supruga sa sinovima bila u Španjolskoj. Englezi tako nikako ne mogu bez skandala, a pozornost je privukao i odlazak Phila Fodena zbog obiteljskih razloga u Englesku, ali i Kyle Walker, kojeg s tribina prate djeca, supruga i ljubavnica.

Gnjusan i sraman potez ovog Srbina prema Hrvatima: U Hrvatskoj se tako ne ponašamo

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.