Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Dalić dugo mirovao na Instagramu, sad se javio sa znakovitom porukom

Autor: GIŠ

Hrvatsku javnost još će barem dva dana držati ludnica Europskog prvenstva u Njemačkoj, jer će se u njima odrediti sudbina Vatrenih na Euru, a ako bude sreće, možda ćemo našu reprezentaciju gledati u osmini finala protiv Portugala.

No za to se stvarno moraju poklopiti mnogi rezultati u dvije skupine, ali dok postoji nada Zlatko Dalić, Vatreni i mnogobrojni navijači nadat će se pozitivnom ishodu za našu reprezentaciju, a i ako ga ne bude naš izbornik odlučio se putem društvenih mreža zahvaliti onima zbog kojih se i igra najbitnija sporedna stvar na svijetu.

Na svojem Instagram profilu Dalić je objavio snimku naših navijača u Njemačkoj uz jednostavno ‘Hvala Vam’, a objava je u vrlo kratko vrijeme skupila mnogo lajkova od strane navijača hrvatske nogometne reprezentacije. Bilo je to nakon što je na Instagramu dugo mirovao, bez objava za vrijeme Eura u Njemačkoj i s posljednjom koja je bila nakon susreta s papom Franjom u Vatikanu za vrijeme priprema za Euro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)




Posebna zahvala

“Zahvaljujem se svim navijačima, onima koji su bili na stadionima, bili su sjajni, naša velika snaga. Ne znam je li Hrvatska ikad imala ovakvo navijanje, doveli smo 100 tisuća Hrvata u Njemačku”, rekao je Dalić na konferenciji za medije u utorak i dodao:

“To znači da smo postali simbol nacije, kult. Zajedno su bile i sve naše navijačke skupine, to zajedništvo svih nas veseli. Svatko navija za svoj klub, ali reprezentacija je iznad svega. Molim ih da ostanu zajedno dalje, prate reprezentaciju, da ju vole kad gube ili pobjeđuju.”




Vatreni su očekivano imali nevjerojatnu podršku sa stadiona u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu, u bilo kojem od tri navedena grada, kada je igrala Hrvatska ulice i trgovi bili su preplavljeni kockicama, a sve navijačke skupine zajedno su bodrile Vatrene do izgleda nažalost gorkog kraja.

Zaboravite na Talijane i Nizozemca, nitko nije nanio toliko boli Hrvatima kao ovi ljudi

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.