Foto: Ante Cizmic/CROPIX

‘Bomba’ o Modriću i Vatrenima, Španjolac se oglasio o narednom potezu legende

Autor: Ivor Krapac

Hrvatska danas pred sobom ima borbu za ulazak u osminu finala Europskog prvenstva u Njemačkoj, a prije nego se počne igrati, BBC je objavio kolumnu poznatog španjolskog novinara Guillema Balaguea, koji je imao glas o narednom potezu legendarnog Vatrenog u reprezentativnom dresu, nakon završetka Eura, a Balague piše da taj potez neće biti Modrićev oproštaj od hrvatskog dresa.

“Kakav god bio rasplet na Euru u Njemačkoj, Luka Modrić nema u svojim planovima završetak igranja za reprezentaciju u blistavoj karijeri koju je ostvario”, piše španjolski novinar u svojoj kolumni koju je objavio BBC.

“38-godišnji veznjak Real Madrida ima ambiciju igranja na još jednom Svjetskom prvenstvu, čime bi povećao broj od 177 nastupa u dresu repprezentacije i učvrstio bi svoj status ikone”, dodao je španjolski novinar.




U Realu ide dalje

Ako je Balague u pravu, to bi značilo da Modrić ide dalje s Vatrenima, a naredni izazov bio bi u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo kojem su 2026. godine domaćini SAD, Meksiko i Kanada. Modrić, pak, sve svoje planove za reprezentativnu budućnost za sada nije javno otkrio.

Poznato je da Modrić u dolazećoj sezoni pred sobom ima nove izazove u dresu Real Madrida, u kojem je u nedavno završenoj sezoni imao manje minuta nego ranije. Mlađi igrači su u naletu u momčadi Carla Ancelottija. To se nastavlja i s dolaskom Kyliana Mbappea, koji će krajem godine proslaviti 26. rođendan, a za Modrića, po svemu sudeći će uloga i dalje biti ona liderska u svlačionici, vjerojatno s prilikom za igranje u sličnoj mjeri kao u protekloj sezoni.

Što se igranja za reprezentaciju tiče, za Modrića su na ovom Euru došle i kritike, a nakon što hrvatski nastup u Njemačkoj dođe kraju, vidjet će se kako gleda na novi kvalifikacijski ciklus u kojem će se Vatreni boriti za odlazak na SP. Španjolski novinar za BBC tvrdi da hrvatski reprezentativni kapetan još nije imao svoju posljednju riječ, da ide dalje i nakon Eura.




Hrvat branio tradiciju s ove strane Jadrana: Pogledajte što je pokazao Talijanima

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.