Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Vatreni potpisao najbolji ugovor karijere: Nakon ispadanja s Eura ostao u Njemačkoj, sad je jasno zašto

Autor: K.I.

Iza Josipa Stanišića sjajna je sezona u redovima Bayer Leverkusena u čijim je redovima igrao na posudbi iz minhenskog Bayerna. I odigrao je sjajnu sezonu nakon čega su uslijedila brojna nagađanja o tome gdje će nastaviti karijeru.

Danas su ta nagađanja potpuno zaustavljena nakon što su iz Bayerna na društvenim mrežama objavili kako je Stanišić potpisao novi ugovor s bavarskim velikanom.

“Rođen, odrastao, ostaje u Münchenu”, objavili su iz Bayerna, navevši kako je Stanišić potpisao novi ugovor s Bayernom koji ga veže do ljeta 2029. godine. Jasan je to znak da novi trener Bayerna Vincent Kompany, koji je na klupi naslijedio Thomasa Tuchela, na njega itekako računa.




Povećanje plaće

Iza Stanišića je sezona u kojoj je s Bayerom osvojio dvostruku krunu. ‘Apotekari’ su do povijesne titule stigli bez izgubljene utakmice, a Stanišić je ukupno upisao 38 nastupa u kojima je zabio četiri gola i šest puta asistirao.

Prema dosadašnjem ugovoru Stanišićeva godišnja brutto plaća u Bayernu je iznosila 1.890.000 eura. Nema sumnje kako mu je plaća prema novom ugovoru itekako povećana. “Zadovoljan sam što sam potpisao novi ugovor u mom klubu, Bayernu. Navijač sam ovog kluba od kad znam za sebe. Zahvalan sam Leverkusenu, jer sam tamo mnogo naučio, na terenu i izvan njega. Igrao sam u mnogim utakmicama, pokazao sam što mogu i ušao sam u pravi ritam”, izjavio je Stanišić po potpisu novog ugovora.

Podsjećamo, Stanišić je bio dio hrvatske reprezentacije na Euru u Njemačkoj. Nije se s ostalim hrvatskim reprezentativcima nakon ispadanja u skupini vratio u Hrvatsku, već je ostao u Njemačkoj i stavio potpis na ugovor s Bayernom.




Tvrdio je da je Dalmacija srpska, pokojna baka mu je rekla da se srami, a sad ljetuje na hrvatskom otoku

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.