Guliver Image

Emotivno pričao o Modriću i njihovoj razlici u mišljenju, pa otkrio što će raditi nakon umirovljenja

Autor: K.I.

Danas s početkom u 18 sati na rasporedu je četvrtfinalna utakmica Europskog nogometnog prvenstva između Njemačke i Španjolske. Nogometni klasik ujedno bi mogla biti i posljednja utakmica u karijeri velikog Tonija Kroosa. Dakako, u slučaju da Njemačka ispadne s turnira.

Ovaj 34-godišnji veznjak oprostio se od suigrača u Real Madridu po završetku klupske sezone u kojoj je s Realom osvojio naslov španjolskog prvaka i Ligu prvaka. Naslov s njemačkom reprezentacijom za kraj bio bi san snova za Kroosa koji je oduvijek želio povući se na vrhuncu.

Po tom pitanju ima drugačije mišljenje od kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Upravo se Modrića dotaknuo u jednom intervjuu baš uoči utakmice protiv Španjolske.

Era u tandemu s Lukom

“Otkako sam stigao u Real Luka i ja smo pripadali jedan drugome. Zajedno smo ostarjeli, jedan uz drugog. Luka je bio jako tužan kada sam mu rekao da se povlačim. Iskusili smo puno toga zajedno i sjajno smo se slagali. Luka i ja samo imali različita mišljenja o tome kako završiti karijeru. Ja sam htio otići na vrhuncu, s tijelom u odličnom stanju jer želim živjeti dugo nakon mirovine”, izjavio je Kroos, koji je u karijeri osvojio šest naslova u Ligi prvaka, pet u dresu Reala i jednu s Bayernom. U Real je stigao iz Bayerna 2014. godine, dvije godine nakon Modrića.




Ponovno se dotaknuo svoje odluke o mirovini i tome kako ju je donio. “Razmišljao sam o tome mjesecima, a onda sam prošlog mjeseca shvatio da će mi biti teško iduće sezone igrati bolje nego sad. Dugo sam se dvoumio trebam li otići u mirovinu, ali kada sam već donio odluku povratka natrag nije bilo jer odluke teško mijenjam.”

Tvrdi kako će Real i bez njega i Modrića jednog dana opet naći put do pobjede. “Real je uvijek znao stvarati pobjedničke momčadi. Jedan dan tako igraju bez Kroosa, onda drugi bez Modrića. Tako smo osvajali naslove i bez Ronalda ili Ramosa. Vidjet ćete iduće sezone, Real će uvijek pobjeđivati”.

AP Photo/Joan Monfort/Guliver Image

Plan nakon mirovine

Otkrio je na kraju Kroos i planove nakon umirovljenja: “Imam nekoliko projekata. U rujnu u Madridu otvaram akademiju i uživam u tome da pomažem djeci u ispunjenju njihovih snova, a u Njemačkoj pokrećem natjecanje slično Kings League. Plan za mirovinu mi je i provoditi više vremena kod kuće sa svojom djecom.”




Potez ikone Jugoslavije izazvao je nevjericu, a od svih zemalja bivše države Hrvatsku izdiže iznad svih

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.