Screenshot: Youtube

Emotivna objava čovjeka koji je Dalmaciju prozvao srpskom, snagu za poruku skupljao je u Hrvatskoj

Autor: K.I.

Čovjek koji je provokativnim izjavama nerijetko znao izazvati burne reakcije u Hrvatskoj, Milan Borjan (36), nedavno je i službeno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom čiji je član posljednjih sedam godina.

Borjan je imao još dvije godine ugovora sa Zvezdom, a prema priopćenju iz kluba, brzo je postignut dogovor između kluba i čuvara mreže. Borjan će tako oprostiti posljednju godinu ugovora, dok će Zvezda na sebe preuzeti da mu isplati sljedeću godinu, čime će postati slobodan u izboru nove sredine.

Sada se povodom raskida ugovora sa Zvezdom s malim odmakom oglasio sam Borjan. “Morao sam pustiti da prođe malo vremena kako bi se emocije koje su prejake mogle stabilizirati i kako bih mogao napisati po neku riječ koja nikada neće biti jaka da opiše moju ljubav prema Crvenoj zvezdi. Crvenoj zvezdi sa svim ljudima koji je čine: suigrači, treneri, uprava, ljudi koji se bave održavanjem, kuharice, higijeničarke i naravno naša najveća snaga, navijači koji svim srcem osjećaju i vole ovaj grb do kosti!”, započeo je Borjan svoju objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official)




Zvezdin vojnik

“Dovoljno je vidjeti da mi je bilo potrebno nekoliko dana da se ohrabrim i javno progovorim o odlasku iz Zvezde, ali sve što je lijepo ima kraj… Znam da sam mogao još puno dati Crvenoj zvezdi, ali važno je da čovjek vidi kada je vrijem da ide dalje. Sretan sam jer znam da sam ostavio svoje suigrače u dobrim rukama i u dobrom raspoloženju, navijače s dobrim timom, i Crvenu zvezdu u nizu ispisivanja novih uspjeha…

Znam da će sve biti dobro i spreman sam da u nekom novom klubu svojim obranama donesem nove uspjehe. Hvala mojim suigračima, trenerima, upravi, svim ljudima koji su zaposleni u Crvenoj zvezdi na šest sjajnih i nezaboravnih godina. Posebno hvala navijačima koji su mi uvijek bili vjetar u leđa, zbog kojih sam želio i borio se i kada možda nisam imao snaga. Uvijek sam nosio veliku dozu odgovornosti baš zbog vas kojima je Zvezda sve. Sa vama ovo putovanje će biti zauvijek zapisano ne samo u povijesti već i u mom srcu. Hvala Vam, zauvijek Zvezdin vojnik Milan Borjan”, napisao je dugogodišnji kapetan beogradskog kluba.

Vratar kanadske reprezentacije je svojim izjavama o srpskoj Dalmaciji, Krajini i slično često punio stupce hrvatskih medija. U jednom intervjuu danom srpskim medijima za B92 Borjan je inače negirao da je rođen u Hrvatskoj iako mu je mjesto rođenja Knin. “Kako bi sebe opisao, rođen si u Hrvatskoj, živiš u Srbiji, a braniš za Kanadu?”, pitao ga je novinar, a ovako je on govorio: “Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina” objasnio je svojevremeno svoju neobičnu teoriju.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Odmor na Visu

Nakon raskida ugovora sa Crvenom zvezdom odlučio se na odlazak na odmor upravo u Hrvatsku, na Komižu na otoku Visu, nakon čega se odlučio oprostiti od bivšeg mu kluba. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Slovanu iz Bratislave, a još se ne zna koja će biti njegova sljedeća destinacija.

Tajni adut Hrvatske: Ključna karika Vatrenih, a pamti se i debi koji neće zaboraviti

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.