Foto: Robert Fajt / CROPIX

Drama na utakmici Njemačke i Danske: Policija izvukla pištolje, svi su gledali prema krovu

Autor: P.V.

Nevjerojatni prizori u Njemačkoj tijekom prvenstva. Nakon što su se mrežama dijelile scene brutalnih sukoba policije i određenih huliganskih skupina, pa i nasilnika s mačetama, sad novi šok. I to u sjeni svih nogometnih događanja…

Naime, jedan maskirani muškarac popeo se na konstrukciju krova stadiona u Dortmundu gdje se igrala utakmica između Njemačke i Danske. Ne zna se što je on radio gore, ali nakon što ga je policija uočila počela je s intervencijom.

Dakle, navedeni nije odgovorio na pozive da siđe, policija je izvukla pištolje dok ga je lovila po konstrukciji stadiona, a na prijetnju oružjem maskirani muškarac se predao policiji koja mu je skinula masku, stavila mu lisice i odvela u policiju.

Kako li se samo popeo

Nevjerojatno, ali još uvijek nije potpuno jasno kada se muškarac popeo na konstrukciju – prije, za vrijeme ili poslije utakmice. Nekoliko medija donosi različitu verziju te priče.




Jasno je da se sve događalo dok je publika još uvijek bila na stadionu, a ovaj incident je potegnuo pitanja o sigurnosti. Ona je dovedena u pitanje i nakon utakmice između Portugala i Turske kada je čak šest ljudi utrčalo na travnjak za vrijeme utakmice. Većina njih je samo željela selfie s Cristianom Ronaldom pa nije bilo incidenata, ali je policija svejedno povećala sigurnosne mjere.

Navodno je za potrebe prvenstva angažirano više od 20.000 policajaca, dobro da su aktivni, jer da nisu, tko zna što bi se sve dogodilo. Nevjerojatni prizori u svakom slučaju…

FOTOGRAFIJE I VIŠE O TOME POGLEDAJTE – OVDJE

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.