Foto: Antoine Couvercelle / Guliver Image

Đoković otvoreno progovorio o operaciji i nepoznatim detaljima: ‘Zvao sam i Ibrahimovića’

Autor: K.I.

Novak Đoković uspio se ekspresno oporaviti od ozljede koljena za koju se mislilo da bi ga mogla udaljiti od nastupa kako na Wimbledonu, tako i od Olimpijskih igara u Parizu.

Ozlijedio se Đoković na Roland Garrosu, a operaciji meniskusa koljena podvrgnut je 5. lipnja. S rehabilitacijom je krenuo odmah i brzo se vratio na teren i pokazao svima da je ozljeda iza njega.

Tako je nedavno na ekshibicijskom turniru pobijedio Rusa Danila Medvedjeva (6:3, 6:4), a potom se zahvalio liječnicima, a posebice čovjeku koji ga je operirao. Njega je nazvao MVP-om.

Pomoć slavnih sportaša

Upitan je Đoković nakon pobjede nad Medvedjevom kako se uspio tako brzo vratiti? Voditeljica ga je nazvala Supermanom, ali srpski tenisač brzo ju je ispravio.




“Taylor Fritz je uspio isto prije tri godine, imao je istu situaciju. Imam četiri do pet dana više od njega da se spremim. Njega sam prvo zvao kada sam saznao da je imao sličnu ozljedu. Bio je ljubazan i podijelio je svoja iskustva i savjete”, otkrio je Đoković.

Dodao je kako je zbog svoje ozljede kontaktirao čitav niz sjajnih sportaša koji su imali sličnih problema: “Prvi put sam se suočio s ovim, a čuo sam se sa Stanom Wawrinkom, Lindsey Vonn, Zlatanom Ibrahimovićem…” U 1. kolu Wimbledona Đoković će igrati protiv Čeha Vita Koprive, 123. tenisača svijeta.

Joško Jeličić odustao od komentiranja Eura na HRT-u, objasnio je i razlog




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.