Screenshot: Twitter

Đoković nije želio odgovoriti na pitanje, ispravio je voditeljicu i dobio ovacije

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Novak Đoković predvodio je srpsku tenisku reprezentaciju do pobjede na United Cupu u Perthu protiv Kine. Slavila je Srbija 2:1 u susretu skupine E. Prvi tenisač svijeta je u pojedinačnom dvoboju nadigrao Zhizhena Zhanga (ATP – 58.) sa 6-3, 6-2, potom je Qinwen Zheng (WTA – 15.) sa 6-4, 6-2 svladala Olgu Danilović (WTA – 119.).

Prsudila je na kraju igra parova u kojoj je srpska kombinacija bila bolja sa 6-4, 1-6, 10-6. Nakon meča oglasili su se i Đoković i Danilović. Voditeljica je prvo postavila pitanje Đokoviću, na što je on reagirao, ukazao da dame imaju prednost, pa je tako Danilović prva dobila riječ, a Đoković ovacije.

“Ovo je bila moja najveća želja, da igram sa Novakom i pobijedim. Prvo, hvala svima, što ste ostali i što ste ovde sa nama na novogodišnju večer. Dala sam sve od sebe i tako sam sretna što ovako završavam ovu godinu”, izjavila je Danilović.




Vekić otvara za Hrvatsku

“Hvala svima što ste ostali ovako kasno. Ovo je jedinstvena večer u godini, jako cijenimo što ste odlučili ostati s nama. Kao što je Olga rekla, nismo nikada igrali zajedno iako smo pričali o tome i dobili smo šansu ovdje. Bio je jako težak meč protiv Kine, oboje su dominantni igrači, a uspjeli smo da na kraju sve preokrenuti”, rekao je Đoković.

Srpskoj reprezentaciji je za plasman u četvrtfinale potrebna pobjeda nad Češkom, a taj je dvoboj na rasporedu u utorak, dok Kina ima izglede za plasman i kao najbolja drugoplasirana reprezentacija iz triju skupina.

Podsjećamo kako će u ponedjeljak prvi meč na turniru odigrati reprezentacija Hrvatske koja je prvi nositelj u skupini F u Sydneyju. Susret Hrvatska – Norveška na rasporedu je 30 minuta nakon ulaska u novu kalendarsku godinu po srednjeeuropskom vremenu, a otvorit će ga Donna Vekić protiv Malene Helgo.




Borili se protiv Tuđmana i Mamića, ali ovakav udarac nisu nikako mogli očekivati

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.