Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamova blagajna mogla bi se dobro napuniti: Modri zamjenu za veznjaka pronašli u susjedstvu

Autor: K.I.

Prema svemu sudeći talentirani vezni nogometaš Dinama Petar Sučić na izlaznim je vratima Dinama. Ranije smo pisali kako je u Maksimir stigla ponuda talijanskog prvoligaša Coma i postoje jako dobri izgledi da se transfer realizira već do kraja tjedna.

U talijanskim medijima nagađalo se o ponudi teškoj deset milijuna eura, ali u kuloarima se priča da je riječ zapravo o ponudi teškoj osam milijuna eura, šest fiksnih plus dva milijuna eura kroz bonuse.

Dakako da bi potencijalnih osam milijuna eura bila lijepa zarada za Dinamo, ali s druge strane u slučaju njegovog odlaska, koji bi mogao uslijediti u sljedećih nekoliko dana, ostala bi praznina. Jer ranije je Dinamo prodao Marka Bulata u Standard iz Liegea, pa bi u slučaju transfera Sučića Dinamo na poziciji defenzivnog veznog ostao na Josipu Mišiću i Arijanu Ademiju.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nisu odustali od Šotičeka

Dakako, da će Modri u slučaju morati pronaći adekvatnu zamjenu na tržištu, a navodno je potraga već u tijeku. Pričalo se ranije o slovenskom reprezentativcu Adamu Gnezdi Čerinu, inače veznjaku Panathinaikosa, ali atenski klub povećao je visinu odštete za njegov transfer nakon Eura i vrlo je vjerojatno kako od tog posla neće biti ništa.

Ali u Maksimiru su, kako navodi Germanijak, bacili oko i na drugog slovenskog reprezentativca, Timija Maxa Elšnika. Ovaj 26-godišnjak je član ljubljanske Olimpije, a kontakt s Dinamom je već uspostavljen. Dinamu u prilog ide i činjenica da je igračev agent Andy Bara.

Od ranije je također poznato da su u Dinamu zainteresirani za krilne napadače Marina Šotičeka, člana Lokomotive, te Kolumbijca Juana Cordobu igrača Deportiva iz Calija. Navodno je Dinamo za Kolumbijca ponudio oko 1.5 milijuna eura odštete, pa sada ostaje za vidjeti rasplet čitave situacije.

Lovren ‘populjuvao’ Baby Lasagnu, ali ostaje Đokovićev odani ‘vojnik’: ‘Ma neka si im pokazao’







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.