Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamo sprema zvučna pojačanja, ali zna se tko napušta Maksimir

Autor: Ivan Lukač

Nogometaši Dinama polako već završavaju svoj pobjednički godišnji odmor i uskoro kreću pripreme za novu sezonu. Zna se koje su želje Dinama, ali i zna se tko neće ostati u klubu.

Japanac Takuro Kaneko odlazi iz Dinama. Krilo koje je u jesenskom djelu prvenstva s nekoliko sjajnih utakmica spasio Dinamo vraća se u Japan jer modri klub neće otplatiti odštetu u iznosu od 600 tisuća eura.

Treba također napomenuti da je Kaneko također pritiskao Sappporo, želio je ostati u Dinamu, ali nije uspio u svom naumu. Kaneko je u Dinamo stigao na ljeto 2023. godine na posudbu koju je Dinamo platio 400 tisuća eura. Kaneko je za Dinamo zabio 6 golova i upisao pet asistencija. Najviše će se pamtiti gol Real Betisu za prolaz u osminu finala Konfrencijske lige.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Pjaca glavna želja

Već od prije se zna da Dinamo ima dvije želje, a ona glavna je Marko Pjaca. Dinamovo dijete koji je sada na Euru s vatrenima. Spominjala se odšteta od koko 2 milijuna eura Rijeci za njegove usluge.

Osim Pjace Dinamo ide i po Martina Šotićeka. Krilini igrač Lokomotive dugo se spominje kao Jakirovićeva želja pa ne bi trebalo čuditi da do transfera i dođe. Kolika je cijena mogućeg transfera ne zna se još.

Dinamo bi tako dobio dva jaka pojačanja na krilu gdje već imaju Hoxhu, ali i Špikić kojeg mnogi ne vide u Dinamovoj momčadi. Još se ne zna što će biti s Vidovićem, a nakon teške ozljeda vraća se veliki talent Luka Stojković.

Srbina je razmontirao na državnoj televiziji, a spomenuo je i Hrvate: ‘Ja sam tog igrača izvrijeđao kao nitko’







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.