Instagram

Dinamo se pojačao s mladim reprezentativcem (18): ‘Ponosan sam, ovo je veliki korak’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Siječanjski prijelazni rok u punom je zamahu, a jedno pojačanje ponosno se pohvalilo na društvenim mrežama o “velikom koraku u karijeri.

Naime, Dinamo je doveo jednog od najvećih kanadskih talenata. Riječ je o 18-godišnjem Lucasu Ozimecu, stalnom članu mladih reprezentacija Kanade koji je dosad igrao za akademiju Toronto FC-a. Igra na poziciji središnjeg napadača, a vijest je sam objavio na svojem Instagram profilu.

“Mogu s ponosom objaviti da sam potpisao ugovor za zagrebački Dinamo. Uzbudljiv sam i ovo je za mene idući korak u karijeri. Želio bih zahvaliti svojoj obitelji, prijateljima, trenerima, mentorima i suigračima koji su mi bili velika podrška na ovom putu”, napisao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucas Ozimec (@lucasozimecc)




Želi se nametnuti u Dinamu

Inače, Ozimec je odigrao zapaženu ulogu za kanadsku U-17 reprezentaciju. Za nju je nastupio osam puta, a zaigrao je i na prvenstvu Sjeverne Amerike, gdje je zabio gol Haitiju. Kruna dosadašnjeg dijela karijere mu je nastup na U-17 Svjetskom prvenstvu.

Sigurno zanimljiv transfer, pratiti ćemo razvoj ovog mladog napadača, nema sumnje da je ovo dodatno ulaganje u budućnost Modrih, a koliko će se nametnuti u teškoj konkurenciji, vidjet ćemo uskoro.

Dinamo nastavlja pripreme na Jadranu, snijeg je okovao nogometne travnjake na kontinentu, joč ćemo se načekati do nastavka HNL-a…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.