Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Dalić ga nije poveo na Euro, promijenili su mu nacionalnost, a sada bi mogao do transfera karijere

Autor: K.I.

Iako je iza hrvatskog vratara Dominika Kotarskog sjajna sezona, nije se našao na završnom popisu Zlatka Dalića za Europsko nogometno prvenstvo. Usprkos činjenici da nije zaigrao na kontinentalnoj smotri za njegovim dovođenjem postoji veliki interes.

Talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio tako je ranije objavio da su interes za dovođenjem 24-godišnjeg vratara PAOK-a pokazali milanski Inter, Parma, te Augsburg i Southampton. Dakle, klubovi iz Serie A, Bundeslige i Premier lige.

U međuvremenu se situacija malo promijenila, pa je tako Augsburg posegnuo za drugim Hrvatom, Nediljkom Labrovićem iz Rijeke, dok je Inter vratara pronašao u Josepu Martinezu iz Genoe. I baš tu se otvorila prilika za Kotarskog, tvrdi Tuttomercato.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Problem u visini odštete

Naime, u Genoi nakon prodaje vratara traže zamjenu, a oko su bacili baš na Kotarskog. Problem predstavlja visina odštete. Navodno Genoa nudi oko pet milijuna eura, dvostruko manje nego li PAOK traži za hrvatskog vratara.

Tuttomercato ipak piše kako bi do posla na kraju moglo doći do Genoinog nogometaša Kelvina Yeboaha koji je igrač Genoe, a dijeli istog menadžera s Kotarskim, te se navodi da bi na kraju ipak mogao biti postignut određeni kompromis.

Talijanski portal inače je Kotarskom promijenio državljanstvo prozvavši ga Poljakom, ali u slučaju transfera i njegovog dolaska u jednu od najboljih liga svijeta zasigurno će brzo naučiti da je njegova domovina Hrvatska. Kotarski je inače rodom iz Zaboka, ponikao je u omladinskom pogonu Dinama, a prije PAOK-a branio je u Jong Ajaxu, Ajaxu i Gorici. U dresu hrvatske reprezentacije ima jedan nastup.

Luka Modrić od danas više nije član Reala, sada slijedi najiščekivaniji potez







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.