Foto: Profimedia

ĆORLUKA SE NARUGAO S RUSIMA: Priča koja je odjeknula donijela i njegovu reakciju

Autor: I.K.

Vedran Ćorluka će po završetku sezone koja traje napustiti Lokomotiv Moskvu, u kojoj je od 2012., a priča o navodnom razlogu zbog kojeg je donio takvu odluku nagnala ga je da reagira na Instagramu, ismijavajući priču koja je stigla iz Rusije.

Po toj priči koju je donio tamošnji portal Championat.com, legendarni nekadašnji hrvatski reprezentativac odlučio je otići zbog odnosa koji je prema njemu imao Vladimir Leončenko, glavni menadžer moskovskog kluba, koji je na toj dužnosti od posljednjih dana prošle godine.

Leončenko je navodno Ćorluku podcijenio time što mu je stigao s ponuđenim novim ugovorom dok je trajao trening Lokomotiva za vrijeme priprema u španjolskoj Marbelli, a priča koja je stigla iz Rusije donijela je i da bivši hrvatski reprezentativac prije toga s glavnim menadžerom kluba nije imao nikakav kontakt.

Smijao se u pričama na Instagramu

U svojoj objavi u pričama na Instagramu, Ćorluka je na ovu priču reagirao s ’emojijima’ koji se smiju i s nekoliko klaunskih koji ismijavaju ono što se o njegovom odnosu s LVladimirom Leončenkom pisalo u Rusiji.

Screenshot: Instagram/Vedran Ćorluka

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.