Instagram

Brnabić potvrdila skandal: ‘Vučić je bio očajan jer su Orlovi na Euro otputovali hrvatskim avionom’

Autor: P.V.

Pisali smo o tome kako je Aleksandar Vučić bio ljutit jer je našao hrvatska obilježja u avionu u kojem su Orlovi putovali na Euro, a sad se i nastavlja skandal. Odnosno, stigla je potvrda iz usta Ane Brnabić.

Bivša srpska premijerka i aktualna predsjednica Skupštine Srbije, kazala je kako je predsjednik Aleksandar Vučić bio očajan jer je srpska nogometna reprezentacija na Europsko prvenstvo u Njemačkoj otputovala hrvatskim avionom.

“Da, to je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Air Serbiu i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion da se vidi Air Serbia i to je naš ponos”, kazala je Brnabić tijekom gostovanja na Happy TV-u.

Instagram

Vučić poludio

Isto tako napomenula je da se prethodnih dana nije govorilo o ovoj temi kako se fokus javnosti ne bi prebacivao s podrške reprezentativcima. Brnabić je istaknula da “apsolutno treba utvrditi kako se to dogodilo i tko je odgovoran” za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom, prenosi Nova.rs.

Srpski Telegraf piše kako je Nogometni savez Srbije poslao nogometaše avionom na kojem se nalazila hrvatska šahovnica. Inače, srpska reprezentacija je jučer remizirala s Dancima i tako završila natjecanje na posljednjem mjestu u skupini sa samo dva osvojena boda.




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.