Screenshot: Instagram/fnc_mma

Zvijezda iz hrvatskog susjedstva napadala ‘četnika’, pogledajte napete scene

Autor: I.K.

Dan prije nego će se sresti na priredbi FNC 17 u Beogradu, odjeknule su žestoke scene poslije vaganja na kojem su u glavnom gradu Srbije bili slovenski borac Miran Fabjan i njegov subotnji srpski protivnik Darko Stošić. Bili su na rubu obračuna koji bi otišao dalje od verbalnog, no na koncu je ipak sve ostalo na razmjeni riječi.

Sve je ostalo zabilježeno videom, a pri njegovu kraju, čuje se kako Fabjan u smjeru srpskog borca viče da je četnik, nakon što mu je nekoliko puta poručio i ‘početniče’, naglašavajući drugi dio riječi. Situacija je skoro eskalirala, a Stošićev verbalni napad išao je u smjeru borbe koja slijedi u subotu.

“U svojoj igri si izgubio”, govorio je srpski borac Slovencu poznatom po nadimku Slo Rocky, najavljujući mu da ga u subotu čeka poraz i u borbi za pobjedu na priredbi u glavnom gradu Srbije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fight Nation Championship (@fnc_mma)




Nesreća na cesti usporila Slovenca

Ratoborne scene ostale su zabilježene dan nakon što je odjeknulo da je Miran Fabjan bio u teškoj prometnoj nesreći na putu za Beograd, no srećom, prošao je bez ozljeda iako je auto bio uništen. Ozlijeđeni su bili drugi sudionici nesreće, no kako je Fabjan bio objavio u pričama na svojem profilu na Instagramu, bili su izvan životne opasnosti.

Eskalacija je prijetila i na Fabjanovom sučeljavanju licem u lice sa Stošićem nakon što je došao u Beograd, no sve je i tom prilikom ostalo na razmjeni riječi i uvreda, kao što je bilo i sa scenama zabilježenima nakon službenog vaganja za subotnju priredbu u glavnom gradu Srbije, u Beograd Areni.

Bilo je jako napeto i na medijskom vaganju dan prije meča, u večernjim satima, kada je Miran Fabjan zaprijetio da će Darka Stošića ubiti u borbi. “Sutra kad vam ubijem Stoleta, možete ga baciti ovdje u Savu”, poručio je Slovenac srpskim navijačima, koji su mu na to odgovorili zvižducima.




Tajne službe su ga lovile, a onda se ukazao u Jugoslaviji: ‘Za jedne genije, a za druge luđak’

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.