Screenshot: Instagram/Miran Fabjan

Poznati borac razvalio auto na putu za Beograd, a onda ga Hrvat spriječio da nasrne na Srbina

Autor: I.K.

Prije nego se u subotu na priredbi FNC 17 u Beogradu sretne sa Srbinom Darkom Stošićem, poznati slovenski borac Miran Fabjan je na putu za glavni grad Srbije doživio prometnu nesreću u kojoj je nastala velika materijalna šteta, ali za Slovenca je velika sreća što je uspio proći bez ozljeda.

O tome se danas oglasio u pričama na svojem profilu na Instagramu. Pokazao je fotografiju razbijenog auta, a bila je tu i poruka kojom se, između ostalog, obratio i svojem subotnjem protivniku, srpskom borcu Darku Stošiću. Ipak, sve je počelo od opisa situacije nakon nesreće.

“Loš početak, dobar kraj! Svi smo živi, ​​ali nažalost, tri osobe u drugom vozilu su ozlijeđene i nalaze se u bolnici. Hvala Bogu da nitko nije životno ugrožen”, napisao je Fabjan, poznat i po nadimku Slo Rocky.

Screenshot: Instagram/Miran Fabjan

Za Srbina najavio nokaut

“Danas ću raditi na tome, pripremit ću mozak za borbu i sutra ću na službenom vaganju opet biti dobri stari Slo Rocky. U subotu ću nokautirati debelog Darka!” dodao je slovenski borac šaljući poruku svojem subotnjem srpskom protivniku. Stošić mu nije ostao dužan nakon što je Slovenac zbog kašnjenja u Beograd morao propustiti konferenciju za novinare.

“Čuo sam da je Miran imao prometnu nesreću i da zbog toga nije bio na konferenciji. Drago mi je da su svi dobro i da će se meč održati. Zamalo da ode prije nedjelje… No, to ne mijenja činjenicu da će u subotu proći kao što sam mu obećao”, poručio je srpski borac Slovencu koji je sretno prošao neozlijeđen.

Nakon nesreće i kašnjenja u glavni grad Srbije, Miran Fabjan je ondje ipak došao na vrijeme za završetak pripreme za subotnji meč, a stigao je odraditi i sučeljavanje licem u lice s Darkom Stošićem. Bilo je napeto u verbalnoj razmjeni između njih dvojice, prijetio je i fizički sukob, no ipak je sve ostalo samo na riječima dva dana prije nego se njih dvojica sretnu u borbi za pobjedu u Beogradu.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fight Nation Championship (@fnc_mma)




Hrvat držao stvari pod kontrolom

Nakon što je Fabjan došao u Beograd i imao sučeljavanje licem u lice sa Stošićem, prijetnja fizičkog sukoba se nije ostvarila jer je stvari pod kontrolom držao Dražen Forgač, Hrvat na čelu FNC-a. Nije bilo eskalacije, a željni borbe, i jedan i drugi su udarce ostavili za ono pravo u subotu u Beograd Areni.

Trener kojeg su u Splitu pretukli nije štedio Hajduk: ‘Oni su uništili Livaju’

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.