Ilustracija/Guliver Image

Obiteljska tragedija jednog od najvećih svih vremena: Ostao bez sina, pa objavio uznemirujuću poruku

Autor: K.I.

Obiteljska tragedija pogodila je jednog od najvećih boksača svih vremena, Amerikanca Roya Jonesa Juniora. Ovaj 55-godišnjak je naime potvrdio tužnu vijest o smrti vlastitog sina.

“Nažalost, moj sin DeAndre je sam sebi oduzeo život u subotu. Zahvalan sam što mi je Bog dozvolio da dođem kući u petak uvečer kako bi posljednju noć u životu proveo sa mnom i obitelji’, napisao je Jones na svom Instagram profilu, te dodao:

“Znam da mnogi ljudi trenutno prolaze kroz teška vremena, ali ništa nije vrijedno da sebi oduzmete život. Bog ga daje i Bog treba biti taj koji će ga uzeti. Poštujte našu privatnost dok moja obitelj i ja procesuiramo ovaj gubitak.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roy Jones Jr. (@royjonesjrofficial)




Najmlađi od troje djece

DeAndre je bio najmlađi od troje djece Jonesa Juniora i njegove supruge Natlyn. Imao je 32 godine. Par zajednički ima još dvoje djece, blizance DeShauna i Roya III.

Jonesa Juniora smatraju jednim od najvećih boksača svih vremena. Tijekom impresivne karijere upisao je 66 pobjeda i 10 poraza, a osvajao je naslove svjetskog prvaka u četiri težinske kategorije.

Ispisao je povijest 2003. godine kada je pobjedom nad Johnom Ruizom postao prvi svjetski prvak iz srednje teške kartegorije nakon 106 godina koji je osvojio naslov u teškoj kategoriji. Umirovio se 2018. godine.




Dalić se obratio naciji nakon šoka: ‘Ništa me neće pokolebati, a vi što imate figu u džepu, vama na dušu’

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.