Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX

Hrgović opsovao zbog četiri godine ‘šamaranja’: ‘Zaslužio sam napad na pravi pojas’

Autor: Ivor Krapac

Filip Hrgović sutra će napasti pojas za privremenog svjetskog teškaškog prvaka po IBF-u, a iako je riječ o do sada najznačajnijoj prilici u karijeri, nije previše sretan zbog situacije u kojoj se nalazi prije nego se u subotu kasno navečer po našem vremenu sretne s Britancem Danielom Duboisom u Rijadu.

Najbolji hrvatski teškaš je nakon nove vijesti pričao o borbi protiv Duboisa u razgovoru za TNT Sports, buneći se zbog situacije u kojoj se već dugo nalazi nadajući se napadu na pravi svjetski teškaški naslov po IBF-u, a ne za titulu privremenog prvaka.

“Po najavama, ovo je trebao biti meč za pravu titulu, takav je bio plan. Meč je sada manji nego je bilo najavljeno. Čekao sam dvije godine, imali su meč za apsolutnog prvaka, a ovaj moj meč protiv Duboisa trebao je biti za pravi IBF-ov pojas”, kazao je Hrgović.

‘Čak i da je za nula dolara, želim pobijediti’

“Ipak, nije važno, ako meč i nije za pojas, to je ipak meč i želim pobijediti. Čak i da je za nula dolara, kao što je bio puno puta slučaj u mojoj amaterskoj karijeri, želim pobijediti”, dodao je 31-godišnji Zagrepčanin u najavi subotnjeg okršaja s pet godina mlađim Duboisom.

“Dvije godine čekao sam na meč za poziciju obveznog izazivača, a sada već dvije godine čekam na ono što će se tek dogoditi u budućnosti, barem se nadam”, nastavio je Hrgović.




“J**u me već četiri godine s time. Ispričavam se na izrazu, ali nema druge riječi da se opiše to što mi rade s IBF-ovim statusom. Zaslužio sam napad na pravi IBF-ov pojas, ali tako je, kako je. Vidjet ćemo što će biti”, dodao je Hrgović koji svojim statusom nije sretan.

Trofejni trener odlikovan u Zagrebu, s ponosom priča o svojoj Hrvatskoj

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.