Screnshot/YouTube

Hrgović nabrijan uoči najtežeg meča karijere: ‘Ma razbit ću ga’

Autor: GIŠ

Velika sportska subota čeka nas večeras, kada će naš Filip Hrgović krenuti u pokušaj osvajanja privremene titule prvaka u teškoj kategoriji po IBF verziji protiv Britanca Daniela Duboisa, na priredbi ‘5 na 5’: Matchroom protiv Queensberryja, koja počinje od 20 sati u Rijadu, glavnom gradu  Saudijske Arabije.

Prije velikog meča Hrgović i Dubois odradili su vaganje i posljednje sučeljavanje, a na službenom vaganju Filipu je vaga pokazala 112,2 kilograma, dok je Daniel bio nešto lakši, Britanac će u meč ući sa 111,5 kilograma.

Tako je nakon dugih godina čekanja naš najbolji boksač napokon dobio priliku ponijeti naslov najboljeg teškaša po IBF kategoriji, a dvoboj između Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa očekuje se oko 22 sata. Priredbu prenosi DAZN, prenosi Croring.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DAZN Boxing (@daznboxing)




Samouvjeren

Filip Hrgović je tako za nešto manje od kile teži od Daniela Duboisa, što može značiti i prevagu u ringu, a nakon službenog vaganja i sučeljavanja obojica su dala kratke izjave pa je Hrgović je poručio:

“Prihvatimo se posla. Vjerujem da ću ga razbiti”, rekao je Hrgović, a na pitanje hoće li mu to biti najteža borba u karijeri, a Filip je odgovorio: “Ne. Razbit ću ga”, samouvjeren je naš najbolji teškaš. Filip je već godinama u čekaonici velikih mečeva pa je tako svoju frustraciju izbacio iz sebe prije neki dan u intervjuu kada je rekao:




“J**u me već četiri godine s time. Ispričavam se na izrazu, ali nema druge riječi da se opiše to što mi rade s IBF-ovim statusom. Zaslužio sam napad na pravi IBF-ov pojas, ali tako je, kako je. Vidjet ćemo što će biti”, rekao je Hrgvović, koji je napokon dočekao svoju šansu na velikoj boksačkoj pozornici.

Neočekivani put, a trebao je biti zvijezda Hrvatske: Umjesto eksplozije, on je nestao

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.