Foto: Tom Dubravec / CROPIX

‘Bomba’ na Poljudu: Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom

Autor: P.V.

Možda zvuči kao “bomba”, ali zapravo – očekivana odluka. Naime, Ivan Perišić potpisao je novi ugovor s Hajdukom. Iako se službeno klub još po tom pitanju nije oglasilo, više medija bliskih klubu objavilo je prijepis sa sjednice Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

U njemu se jasno vidi da je Perišić s Hajdukom sklopio ugovor o profesionalnom igranju do 30. lipnja 2025. godine. Perišić je ove zime stigao u Hajduk na posudbu iz Tottenhama koja je vrijedila do 31. kolovoza ove godine.

Nakon toga Perišić i Hajduk imali su usmeni dogovor za sljedeću sezonu, ali to je ostavljalo prostor da Perišić ponovno ode u inozemstvo. Talijanski mediji pisali su zadnjih dana da je velika želja Intera opet vratiti Perišića u taj klub.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Perišić stavio ‘autogram’

Perišićev potpis ne znači da neće otići iz Hajduka već ovoga ljeta, već samo to da i dalje može nastaviti igrati za klub s Poljuda. Hrvatskom reprezentativcu i dalje može doći ponuda koju može prihvatiti, no dojam je da ako mu i dođe, neće odlaziti iz Hajduka.

Navijači će biti oduševljeni, a predstoji im i dalje čekati vijesti o novim pojačanjima. Spominju se Džeko, Rakitić, ali i još neki igrači. Vidjet ćemo što će se sve izdogađati na Poljudu na kraju, ali svakako lijepa vijest za navijače Hajduka…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.