Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

BIVŠI VATRENI ŠOKIRAO IZJAVOM! Htio sam se vratiti u Dinamo, ali nitko me nije zvao!’

Autor: I.K.

Vedran Ćorluka je nakon završetka sjajne igračke karijere okrenuo novu stranicu i pridružio se stručnom stožeru hrvatske reprezentacije uoči početka Europskog prvenstva na kojem će Vatreni u prvom krugu igrati protiv Engleske, Češke i Škotske.

Nakon što je završio dugu epizodu u Lokomotivu iz Moskve, Ćorluka se sada veseli izazovima koje ga čekaju u ekipi predvođenoj izbornikom Zlatkom Dalićem. Razgovarajući za RTL, Ćorluka je kazao da je već bio u kontaktu s nekadašnjim reprezentativnim suigračima s kojima će ponovno surađivati kao trener. Čuo se i s Lukom Modrićem, a nakon što na prvom susretu na terenu bude zezancije i smijeha, očekuje da će se nastaviti raditi ozbiljno.

Gledajući prema Euru, novi član hrvatskog stručnog stožera očekuje prolazak skupine koja je, kako je opisao, po mjeri.

Pogled na ‘slučaj Sosa’

Osim što je približio dolazeći Euro, Ćorluka se osvrnuo i na priču koja je postala aktualna nedavno. Borna Sosa poželio je igrati za Njemačku, no taj plan propao je zbog pravilnika Fife, a novi član hrvatskog stručnog stožera sretan je zbog tog preokreta koji će Vatrenima dati novog aduta nakon završetka Eura.

Ćorluka se u ovoj priči dotaknuo i budućnosti. Istaknuo je da ne bi bilo dobro kada bi se ovakvi slučajevi ponavljali s dolazećim mladim adutima iz hrvatske U21 reprezentacije jer Hrvatska ne bi smjela gubiti igrače.

Dinamo mu je bio želja

Ćorluka je završio karijeru, taj kraj nije se dogodio u Dinamu, a otkrio je zbog čega. Želio se vratiti, no odluka nije bila njegova.

‘Nitko me nije zvao i nije se dogodilo’, rekao je bivši legendarni stoper Vatrenih, dodajući da će biti veliki Dinamov navijač s obzirom na to da su Zagreb i njegova Sloboština uvijek uz Plave.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.