Foto: Damir Krajac / CROPIX

Bivši mladi Vatreni napravio transfer karijere, otišao putem Livaje

Autor: P.V.

Jedan je od onih koji će promijeniti sredinu. Naime, Dinko Horkaš novi je član španjolskog prvoligaša Las Palmasa. Naš 25-godišnjak postao je tako treći Hrvat koji će braniti boje spomenutog španjolskog kluba nakon Marka Livaje i Alena Halilovića.

Nakon što je briljirao na golu Lokomotiva iz Plovdiva i postao najbolji vratar bugarske lige, transfer u Primeru i nije neko čudesno iznenađenje.

Dosta je bilo uzbuđenja u njegovom putu, njegovoj karijeri, pa je nakon Segeste, Dinama i Lokomotiva uspio i do transfera karijere. Velika nagrada za napornih 13 godina rada.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Iznenadio ga agent

“Moj agent mi je rekao da ima iznenađenje za mene i da će me kontaktirati Las Palmasov sportski direktor Luis Helguera, brat legende madridskog Reala Ivana Helguere, kao i trener vratara Las Palmasa. Iskreno, bio sam u velikom šoku jer do tada uopće nisam znao da moj agent radi na transferu.”, otkrio je za SN.

“Bio sam u šetnji sa suprugom u Plovdivu i tad sam saznao da sam njihov prvi izbor. Rekli su mi da samo moj agent treba dogovoriti moje osobne uvjete s Las Palmasom i da je to gotova stvar. Nakon toga smo još jednom razgovarali uz spoznaju da me Las Palmas već duže vrijeme prati, a kako njihov prvi vratar ima ponude drugih klubova iz Španjolske i Engleske, odlučili su da krenu u akciju i za mene nije bilo nikakve dvojbe”.

Nisu to jedine dobre vijesti za njega, čeka prinovu u kolovozu. Pronašao je već gdje će živjeti, očekuje ga prilagodba na jednu od najtežih liga na svijetu. U svakom slučaju, dobio je priliku, nakon velikih izazova…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.