Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije odbio rekordnu ponudu i silne milijune

Autor: K.I.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač (52) imao je na stolu super bogatu ponudu, ali ju je na kraju ipak odbio. Iz Shabab Al-Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nudili su mu navodno ugovor od čak 10 milijuna eura po sezoni.

Slavni Fabrizio Romano tvrdi kako su Kovaču iz Shahab Al-Ahlija ponudili dvogodišnji ugovor uz opciju produljenja na dodatnih godinu dana. Naveo je i kako mu je klub ponudio rekordnu plaću.

Iako nije naveo njezinu visinu, mediji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata naveli su kako je riječ bila o ugovoru na 20 milijuna eura za dvije sezone, čime bi postao najplaćeniji trener u povijesti kluba. Usprkos svemu, na ponudi se zahvalio, kako se čini u posljednji tren.




Čeka ponudu iz Europe?

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je bez posla od ožujka ove godine kada je smijenjen s trenerske klupe njemačkog Wolfsburga. Trenersku karijeru je započeo na izborničkoj klupi hrvatske U21 reprezentacije, nakon čega je vodio A reprezentaciju Hrvatske između 2013. i 2015. godine.

Uslijedili su angažmani u Eintrachtu iz Frankfurta, Bayernu, Monaco i ranije spomenutom Wolfsburgu u kojem je na trenerskoj klupi sjedio 66 utakmica, ali je na kraju smijenjen zbog nezadovoljavajućih rezultata.

Za vjerovati je kako je Kovač ovakvu ponudu odbio u iščekivanju ponudu nekog europskog kluba. U Ligama petice najviše iskustva ima iz Bundeslige, dok je radio i u francuskom Le Championnatu.




Luka Modrić se iznenada oglasio na Instagramu: U pet minuta skupio 300 komentara

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.