Screenshot: Youtube

Babić pričao o preporodu daleko od kuće i prozvao poznato ime: ‘Idemo, vrijeme je’

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Hrvatski boksač Alen Babić vratio se pobjedama nakon poraza od Lukasza Rozanskog. U londonskoj O2 Areni pobijedio je Britanca Stevea Robinsona tehničkim nokautom u šestoj rundi za 12. pobjedu karijere. Nakon pobjede Babić nije skrivao zadovoljstvo.

“Oduševljen sam. Stavio sam sve na kocku, bio sam kockar i rekao da želim nekoga s dobrim omjerom, nekoga tko će imati šanse. I mislim da je Robinson bio tvrd, a ja sam naučio opet da mogu primiti udarac”, rekao je Babić koji je dominirao u borbi protiv Robinsona.

“To je bilo zlostavljanje. Pogađao sam sve što sam udarao, nadam se da je ok. Sretan sam što je sudac ipak na kraju zaustavio borbu. Da sam ga završio u prvoj rundi ne bih znao na čemu sam, želio sam da potraje koju rundu”, objasnio je u razgovoru za Seconds Out Babić koji je nakon poraza od Rozanskog promijenio trenerski tim. Skrasio se u Dublinu i klubu Celtic Warrior.

Sreću našao daleko od kuće

“Iz svog kuta sam trebao samo jedan savjet: ‘Vjerujemo u tebe’. To je bilo sve što sam trebao, nekoga tko vjeruje u mene. Tražio sam to godinu dana i našao daleko od Hrvatske”, dodao je hrvatski boksač, koji se nakon poraza od Rozanskog razišao sa svojim dotadašnjim trenerom Leonardom Pijetrajem.

A odmah nakon pobjede nad Robinsonon Babića je prozvao drugi Britanac Tommy Welch. Bila je zanimljiva njegova reakcija na prozivku: “Ne znam tko je on, ali ako je on jedini koji me želi može i za mjesec dana”, rekao je Babić. A onaj protiv kojeg bi Hrvat zaista želio boksati je Englez Dave Allen koji je nakon povratka 2021. godine upisao tri pobjede i jedan poraz. “Idemo Dave. Vrijeme je. Gdje god i kada god”, rekao je Babić.

A za kraj je imao i spremnu poruku za svoje navijače: “Moja Savage vojsko, oduševljen sam i ponizan i nadam se da ste uživali. Samo ako vi uživate, ja mogu zaraditi za život. Budite uz mene, još ću se popraviti i opet ću se boriti za naslov.”




Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.