Foto: GuliverImage/Buriakov

Albanci izazvali kaos nakon utakmice, upali na teren među Vatrene

Autor: I.K.

Nakon što je došla do gola za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi na kraju susreta, Albanija je bila oduševljena ostvarenim protiv Hrvatske u drugom kolu u skupini na Euru u Njemačkoj. Osjetilo se to među albanskim igračima, ali i među navijačima na tribinama Volksparkstadiona u Hamburgu.

Neki albanski navijači su pritom prešli crtu. Njih 10-ak prodrlo je do terena na kojem su tada još bili i hrvatski reprezentativci, sve kako bi s albanskim reprezentativcima proslavili dolazak do boda protiv Vatrenih na samom kraju utakmice.

Zbog upada albanskih navijača na teren, posla je imalo osiguranje utakmice u Hamburgu, a sve se zbivalo dok je skupina navijača krenula prema albanskim reprezentativcima tražeći od njih dresove. Bio je to završni čin slavlja na terenu na kojem su si albanski igrači dali oduška u slavlju poslije dolaska do boda.

Borba se nastavlja

Albanci su se uspjeli podignuti i izbjegli su poraz golom Klausa Gjasule u sudačkoj nadoknadi na kraju susreta, a prije toga, Vatreni su došli na svoje s dva gola, uz realizaciju Andreja Kramarića i Gjasulin autogol, za 2:1 dok je do kraja ostalo još 15-ak minuta.




Kako su ovaj remi doživjeli u taboru Albanije, govore riječi njihovog izbornika, Brazilca Sylvinha, dok je pričao pred novinarima poslije utakmice. “Ovo je utakmica koju ću pamtiti cijeli život”, rekao je Brazilac na klupi albanske reprezentacije.

“Jako sam zadovoljan momčadi, mislim da smo zaslužili ovaj bod. Igrali smo srcem, borili smo se srcem i to je upravo ono što predstavlja ovu naciju”, dodao je Sylvinho, čija je momčad u prvom kolu doživjela poraz od Talijana, s 2:1 u korist momčadi koja će se u ponedjeljak u Leipzigu sresti s Hrvatskom.

Daliću, nacija se trese, senatori su postali tvoj veliki uteg: Posebno je ovo zabrinjavajuće




‘Dosta smo naučili od ovog Eura’

“Ovaj bod ostat će ovoj momčadi u pamćenju do kraja života. Mlada smo reprezentacija, tek smo drugi put na ovom natjecanju, moramo ući na travnjak i iskoristiti svaki trenutak i boriti se srcem. Mislim da smo dosta naučili od ovog Eura”, dodao je Brazilac na klupi albanske reprezentacije.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.