Foto: Pixababy

Žena izašla kupiti lijek bolesnom djetetu, a zatim nestala: Muž je pronašao samo papuče i hlače

Autor: B. D.

Na indonezijskom poluotoku Sulawesi odvila se zastrašujuća tragedija. Policija je pronašla truplo žene u trbuhu golemog pitona. Ovo je drugi takav slučaj u pokrajini Južni Sulawesi u posljednjih mjesec dana, prenosi Jakarta Post.

Siriati (36) je nestala u utorak ujutro nakon što je napustila kuću kako bi kupila lijekove za svoje bolesno dijete, izvijestila je policija. Nakon što je obitelj prijavila njen nestanak, suprug Adiansa (30) pronašao je njezine papuče i hlače na tlu, oko 500 metara od njihove kuće u selu Siteba.

Ubrzo nakon toga, Adiansa je ugledao zmiju udaljenu oko 10 metara od puta. Šef lokalne policije izjavio je za AFP da mu je odmah bilo sumnjivo kad je vidio “pitonov ogroman trbuh”.

Foto: Pixababy

Mještani su mu pomogli rasporiti trbuh zmije

Pozvao je seljane da mu pomognu razrezati trbuh zmije, unutar kojeg su pronašli beživotno tijelo njegove supruge. Iako su takvi incidenti iznimno rijetki, u posljednjih nekoliko godina bilo ih je nekoliko.

Zmije doista mogu izaći iz WC školjke: Ovako ih možete spriječiti da se u nju uvuku

Prošloga mjeseca, u drugom okrugu Južnog Sulawesija, pronađena je žena u trbuhu mrežastog pitona. Prošle godine, stanovnici pokrajine ubili su pitona dugog osam metara, koji je pronađen kako davi i guta jednog farmera iz sela.




Zmije koje love davljenjem obično nisu otrovne. U Hrvatskoj u prirodi nema zmija koje bi mogle progutati čovjeka.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.