Foto: Facebook Screenshot

Vrckava kobra se zavukla mladiću u bokserice: Zmijaš snimio akciju spašavanja, ovo je hit

Autor: V.S

Usred noći stručnjak za zmije s Tajlanda dobio je neobičan poziv. Jednom se nesretniku, vjerovali ili ne, usred noći lukava kobra zavukla u bokserice dok je spavao na madracu.

Zmijaš Ner KhwaiTai snimio je svoju noćnu akciju spašavanja momka od opasne životinje. Kao što se može vidjeti na snimci, došao je sa svojom opremom u sobu čovjeka koji je nepomično ležao, vjerojatno obliven znojem.

Potom je Ner svojim “čarobnim štapom” ulovio gmaza i polagano i oprezno ga počeo izvlačiti iz donjeg rublja mlađeg muškarca.

Nestašni predator

Srećom, sve je pošlo po planu pa se kobra nije zapetljala o drugu “manju kobru” ili ujela dečka za “onu stvar”.

Nestašni predator je na koncu spremljen u vreću, odakle se vratila tamo gdje pripada, u divljinu.

Video te akcije u međuvremenu je skupio preko milijun i pol pregleda na Facebooku, a mnogi su korisnici divili momku jer je ostao nevjerojatno priseban i miran u situaciji koja bi kod mnogih izazvala mega paničnu reakciju.




Inače, otrov kobri je jedan od najmoćnijih i najopasnijih otrova u životinjskom carstvu. Sastoji se od kompleksne mješavine proteina i enzima koji djeluju na živčani sistem, krv i tkiva žrtve.

Gospođa živi s 50 štakora i luda je za njima: Pogledajte ovaj genijalni video, to su njezine bebe




Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.