Screenshot/Youtube

Tajanstveni lik pojavio se na koncertu Taylor Swift: ‘Je li ovo zaista duh?’

Autor: Zlatko Govedić

Američka pjevačica Taylor Swift (34) nedavno je održala dva koncerta u Madridu (Španjolska) u sklopu turneje “Eras Tour”. Koncerti su bili naelektrizirani ne samo njezinim nastupom, već i pojavom tajanstvenog lika koji je zaokupio pozornost i maštu njezinih obožavatelja.

Enigmatični posjetitelj viđen je u viralnom videu kako stoji sam na vrhu grede tijekom njenog nastupa na stadionu Real Madrida “Santiago Bernabéu”, ostavljajući obožavatelje i širu javnost zbunjenima.

Videozapis, koji je izvorno podijelio privatni korisnik TikTok-a, a potom se proširio društvenim mrežama, prikazuje sjenovitu siluetu na visokoj platformi. Mnogi se pitaju kako se tajanstveni lik mogao pojaviti na tako nedostupnom mjestu.

Brojna nagađanja

Taylor Swift održala je dva nastupa u Madridu 29. i 30. svibnja, no ostaje nejasno na kojem je koncertu viđena humanoidna pojava. Reakcije na internetu varirale su od šaljivih do nadnaravnih.

“O, dovraga, ne… ovo je neki fantom/duh/duh stadiona. Ili neki kreten koji se očito penje po stadionima”, komentirao je jedan korisnik društvenih mreža. Drugi se našalio: “Joe Alwyn skriva se u gredama”, misleći na Swiftina bivšeg dečka.

Neki su čak nagađali da bi to mogao biti Matty Healy, još jedan Swiftin bivši partner i inspiracija za nekoliko pjesama na njezinom posljednjem albumu The Tortured Poets Department.




Međutim, ubrzo se pojavilo uvjerljivije objašnjenje. Navijači su istaknuli da stadion Santiago Bernabéu ima skywalk, stazu oko stadiona koja se trenutno obnavlja i još nije otvorena za javnost.

Videozapis na YouTube kanalu Real Madrida, koji je pogledalo gotovo 14 milijuna pretplatnika, prikazuje izgradnju te staze koja je u tijeku, obećavajući vidikovac od 360° i spektakularne poglede budućim posjetiteljima.

U pustinji se pojavila misteriozna struktura: ‘Vidimo puno čudnih stvari, ali pazite ovo’




‘Moj novi singl’

“U osnovi Santiago Bernabeu ima skywalk, stazu oko stadiona – pogledajte. Još nije spreman za upotrebu”, pojasnio je jedan korisnik društvenih mreža, podijelivši fotografije u prilog svojoj tvrdnji. On smatra da je to naprosto jedan od radnika.

“Znajući Taylor Swift, ona vjerojatno stoji iza ovoga i nešto zadirkuje”, nagađao je jedan korisnik na X-u, sugerirajući da bi u igri mogla biti sklonost pop zvijezde prema skrivenim porukama.

Još jedan obožavatelj se našalio riječima: “Doslovno će reći: ‘Moj novi singl, A Man’s Silhouette, sada je dostupan'”.

Unatoč tom logičnom objašnjenju, identitet misteriozne osobe ostaje nepoznat, što potiče nove teorije obožavatelja. Dovoljno je reći da zasad nema službenog objašnjenja.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.